Tom i Melyssa, una de les parelles de concursants de 'La isla de las tentaciones'

La foto de Tom de 'La Isla de las Tentaciones' d'ahir que aixeca sospites

El jove ha demostrat ser un altre al programa


'La isla de las tentaciones' va iniciar la seva segona temporada la setmana passada, però amb només dos episodis del programa ja s'ha vist que Tom Brusse serà un dels protagonistes d'aquesta edició. El seu caràcter juganer i seductor ja li ha portat els seus primers problemes amb Melyssa, la seva xicota, amb qui fa 10 mesos que està sortint després de conèixer-se al 'dating show' MYHYV.

Ja quan van arribar a l'illa, en el primer capítol del programa es va poder veure com quedava al descobert una possible nit de passió que Tom hauria gaudit amb una de les temptadores, mentre ell estava coneixent a Melyssa, per la qual cosa la seva relació hauria començat amb un engany pel mig, encara que ell ho negava tot i la temptadora insistia en la seva versió.

Però dins de la casa, Tom s'ha mostrat totalment deslligat. El jove s'ha deixat fer, protagonitzant jocs picants en la piscina amb Luzma, qui li ha donat una llepada al coll i ell un petó al nas, amb el conegut joc de veritat o atreviment. Unes imatges que Melyssa ha hagut de veure i que van provocar la seva ira, fent que abandonés la foguera abans d'acabar de veure les seves imatges.

Tom mostra la seva nova amistat

L'aventura no ha fet més que començar per a Tom, però és clar que ell vol ser fidel a ell mateix, i ha revelat que en la seva vila està sent realment com és ell fora, al carrer: «Amb Melyssa actuo diferent, no sóc jo... I aquí sí que sóc jo».

Però com tots sabem, aquest programa va ser gravat aquest estiu i el final de l'aventura encara que ja estigui escrit no ho sap el públic en general, sinó només els seus protagonistes. Així les coses, mentre que Melyssa s'ha bolcat en l'afecte de les seves amigues i exposa públicament algunes frases que reflectirien què ha passat entre ells, Tom està decidit a passar-ho bé sigui a República Dominicana o a Espanya.

I per a això s'ha valgut d'un vell conegut del programa, que també va ser protagonista en la primera edició per ser xicot de Fiama (expretendent al seu torn): Álex Bueno. Els expretendents han deixat veure la seva bona relació en companyia d'un grup de noies en un conegut local del nord de Madrid on no van faltar les catximbes i els còctels. Estem segurs que Bueno li ha donat més d'un consell al seu amic.

Tots dos semblen haver-ho passat rebé amb tan bona companyia, tot i que, pel que sabem, Álex Bueno no va gaudir per complet de l'experiència a República Dominicana per culpa de les seves fortes inseguretats.