IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les dues fotos que demostren el gran canvi físic de Rocío Flores a 'SV'

La jove ha patit una gran pèrdua de pes en les últimes setmanes

Rocío Flores a Supervivientes
La jove ha patit una gran pèrdua de pes en les últimes setmanes | Telecinco

Molt s'ha parlat del sobrepès de Rocío Flores. Tot i que el seu pare, Antonio David Flores, ha fet pública la relació tòxica que manté amb el menjar, conseqüència de la seva ansietat, la veritat és que el seu pes ha estat per a molts la principal forma d'atacar ja jove.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Tot i que es desconeix quants quilos exactes ha perdut Rocío dins de 'Supervivientes', la veritat és que la seva baixada de pes és més que evident. El fet de no picar entre hores ha provocat que la jove llueixi molt més esvelta que quan va entrar al 'reality'.

El canvi físic de Rocío Flores, en dues fotos

La pèrdua d'aquests quilos de més es nota especialment a la cara. No obstant això, la jove haurà de posar de la seva part per mantenir aquest canvi físic un cop torni a Espanya, perquè no es produeixi el temut efecte rebot que ja han experimentat els concursants d'anteriors edicions com Abraham.

L'abans i el després de Rocío Flores a 'Supervivientes'
Rocío Flores ha perdut pes durant el 'reality' | Catalunya Diari

Malgrat haver canviat els seus hàbits alimentaris dins de l'illa, Rocío Flores té clar quina seria la seva màxima recompensa a Hondures: «Un entrepà de filet arrebossat de la meva sogra, amb formatge i maionesa, el trobo molt a faltar».


Comentaris
Anna Maria PRAT
CREO QUE EL CAMBIO FÍSICO QUE HA SUFRIDO " LA IMPRESENTABLE " ROCIO FLORES, ES MUY POCO COMPARADO CON OTROS CONCURSANTES QUE SE ROMPEN FISICAMENTE Y POSIBLEMENTE TRABAJANDO POR SOBREVIVIR Y CONCURSAR CON DIGNIDAD. COMPRENDO LAS CAUSAS DE LA CADENA POR QUE SIGA EN EL CONCURSO ....PERO PRO POR FAVOR ....DESDE EL PRIMER DIA DEBERIA ESTAR EN MADRIS O DONDE SEA ....PERO NO EN EL CONCURSO

envia el comentari