Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

El fracàs econòmic de Kiko Hernández que posa en dubte l'herència de les seves filles

Kiko Hernández ha invertit en un negoci que no ha donat bons resultats

Kiko Hernández fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i té una fortuna de mida colossal. El col·laborador més famós de Telecinco ha sabut invertir el patrimoni a la perfecció i, de fet té diversos negocis fora de la petita pantalla.

Tot anava bé fins que ha sortit a la llum una informació que l'ha deixat completament fora de joc.

Kiko Hernández va seguir els passos de la seva companya Belén Esteban, que ha decidit muntar una empresa de productes d'alimentació. L'antic concursant de Gran Hermanova treure al mercat unes olives que pretenien ser tota una revolució. El problema és que aquesta aventura ha estat una autèntica tragèdia i, suposadament, ha perdut molts diners.

Kiko Hernández al photocall de l'estrena de la pel·lícula 'Miamor perdido'
Kiko Hernández té una imatge força controvertida | GTRES

Kiko, segons la gent que el coneix, és un «gran treballador», motiu pel qual passa gran part del seu temps dins la cadena. Fa molts anys que treballa en el negoci del cor, per això sap que els seus dies a la televisió estan comptats. Ha decidit buscar-se un futur lluny del món de l'espectacle, però no serà fàcil.

El polemista de Sálvame no gaudeix d'una bona imatge pública, de fet, s'ha hagut de retirar diverses vegades per la pressió mediàtica. Té un temperament força fort i no acaba d'encaixar amb públic, que el té al punt de mira. Aquesta és una de les raons per les quals els seus negocis no funcionen com caldria, ja que els espectadors no hi confien.

Kiko pensava que la seva marca d'olives seria un èxit, però s'equivoca i, malauradament, ha perdut molts diners. Per sort, no serà un problema per a ell, ja que té un patrimoni envejable i gaudeix d'una situació financera privilegiada. Malgrat que les seves filles Abril i Jimena haurien d'anar amb compte, ja que les males inversions podrien minar la gran fortuna a llarg termini.

Kiko Hernández marxarà de la televisió

Kiko és conscient que el seu futur al programa Sálvame té data de caducitat, entre altres coses perquè ja no té tant d'èxit. L'espai presentat per Jorge Javier Vázquez ha perdut molta audiència els últims mesos i cada cop hi ha més retallades. Hernández té el lloc assegurat perquè és un col·laborador fonamental, però ell té força por.

L'antic concursant de Gran Hermano començarà a treballar al teatre a partir del mes de febrer, fet que el distanciarà de Mediaset. De mica en mica es va allunyant de la petita pantalla i els experts pensen que acabarà desapareixent per sempre. És possible que utilitzeu els vostres estalvis per invertir en nous projectes, així que els seus hereus haurien d'estar preocupats.

Hernández té un patrimoni força potent i de moment no està tenint pèrdues grans. És cert que el seu negoci d'olives ha anat pitjor del que s'esperava, però ha cobert aquest drama amb altres èxits professionals. Tot fa pensar que l'obra de teatre que protagonitzarà, anomenada Distinto, li generarà grans beneficis.

Kiko Hernández promet que a casa seva no hi ha diners

Kiko viu en un luxós habitatge situat als afores de Madrid i tothom sap que la seva economia està força sanejada. El col·laborador té por que entrin a robar a casa seva, ja que ha mostrat l'interior del seu domicili en una coneguda revista. Per això ha assegurat que dins aquesta no guarda ni un sol euro i que a més té «dos sistemes de seguretat».

Hernández té molts enemics, gent que s'ha alegrat de la caiguda del negoci d'olives. No obstant això, aquesta empresa no li suposarà la ruïna absoluta perquè el tertulià té prou diners per fer front a les pèrdues. La seva família i els hereus poden respirar tranquils durant un temps.