IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Fracàs de vendes del suplement alimentari de ‘Sálvame’

El programa de Telecinco va posar a la venda fa un mes unes pastilles per combatre la fatiga

Cristina Tárrega fue la madrina de las pastillas
Cristina Tárrega va ser la imatge de les càpsules | Telecinco

 

Un dels programes amb més audiència i més recorregut de la televisió és ‘Sálvame’. Els col·laboradors d’aquest espai posen sobre la taula diferents temes relacionats amb la premsa del cor i treuen a la llum notícies exclusives sobre la vida dels famosos. Potser Telecinco va pensar que aquest èxit es podria traslladar a altres àmbits com el mercat farmacèutic. Per aquest motiu, va llençar unes pastilles anomenades ‘Sálvame el día’ que són un complement alimentari format per vitamines C, B6 i B12.  

Els beneficis d’aquestes càpsules són la disminució del cansament i la fatiga. En total, cada caixa està formada per unes 30 pastilles que es poden prendre de manera diària per ajudar a recuperar l’estat d’ànim i l’energia vital. A més, representen un bon complement durant les èpoques d’estrès i de major exigència de concentració.

Farmaciamarket no ha venut cap unitat

Segons ‘Jaleos’, ja fa un mes que aquest producte va sortir a la venda i no s’ha aconseguit una bona acollida entre els clients. De fet, la mateixa font va preguntar a Farmaciamarket, una de les farmàcies online que comercialitzen aquest suplement, sobre la venda d’aquest producte i van assegurar que no havien venut cap unitat.

Un dels motius que podrien explicar aquest fracàs seria el preu de les càpsules, ja que cada caixa té un preu que oscil·la entre els 23 i els 25 euros quan un producte de característiques similars sol costar entre uns 16 i uns 18 euros. 

Las cápsulas contienen vitaminas C, B6 y B12
Les pastilles contenen vitamines C, B6 i B12 | Telecinco  

Poca credibilitat

D’altra banda, els responsables de Farmaciamarket van comentar d’aquesta manera una altra possible raó que podria posar una mica de llum sobre aquesta situació. «Unir un programa d’entreteniment amb un producte que regula l’organisme, genera poca credibilitat». En aquest sentit, ‘Sálvame’ no hauria encertat al pensar que la seva audiència s’animaria a comprar un producte farmacèutic que compartís la imatge i el nom amb el seu programa estrella.

Finalment, cal destacar que les vitamines ‘Sálvame el día’ no han comptat amb una inversió publicitària important. Pel que fa als espais de Mediaset, només es va presentar al programa ‘Mejor llama a Kiko’ i la periodista Cristina Tàrrega va ser escollida com a representant de la marca. Aquests serien els dos únics esforços que la cadena hauria fet per tal de promocionar entre la seva audiència les seves pastilles.

 

Las cápsulas las produce el laboratorio Lebudit
Les càpsules les produeix el laboratori Lebudit | Telecinco  

Comentaris

envia el comentari