El flamant guanyador de 'Pasapalabra' decideix abandonar Espanya

Vol millor el seu nivell d'anglès

Fran en 'Pasapalabra'
Fran de 'Pasapalabra' ha decidit abandonar Espanya | Telecinco

Ara fa uns dies Fran González es convertia en un dels personatges més populars d'Espanya. Després de buscar-ho durant setmanes, el jove de 29 anys es convertia en el guanyador del conegut programa de Telecinco 'Pasapalabra'. Feia mesos que hi participava i s'havia quedat a les portes del cel una quinzena de vegades, però la setzena va ser la definitiva i es va endur més d'un milió i mig d'euros, concretament: 1.542.000.

Més enllà de la part que Hisenda segur que ja li ha reclamat, és ben cert que la dotació econòmica li permet fer un canvi de vida, una bona parada o consolidar nous reptes. De moment, ja té el primer.

Camí a Irlanda per aprendre anglès

Fran ha decidit fer una parada vital i aprofitar el coixí econòmic per viatjar. Concretament a Irlanda on el biòleg farà la primera parada per millorar el seu anglès. Hi serà uns mesos, no se sap exactament quan, just quan acabi el màster que està cursant en Virologia a la Universitat Complutense de Madrid. 

Com diem, és una primera parada en un recorregut que el podria portar a altres països, per formar-se encara més. No només en idiomes, potser també per ampliar la seva trajectòria professional. El que sí que queda clar és que el seguirem veient a Telecinco

Christian Gálvez y Fran

Fran participa ara a  'Academia de Pasapalabra' | El comercio

 

L'Acadèmia de 'Pasapalabra', el nou espai del programa

El programa de Christian Gálvez ha vist la tirada televisiva que té Fran González i la vol aprofitar. Tot i el seu viatge a Irlanda per aprendre anglès, abans el seguirem veient a la petita pantalla. Ara fa una setmana començava L'Acadèmia de 'Pasapalabra', on h participaran una quinzena de concursants, els millors que han passat mai pel programa i que competiran entre ells en rondes eliminatòries, fet que preveu emocionants programes. El premi pel guanyador no està pas malament: 100.000 euros.

Com informa 'La Coctelera', el nou format tindrà una relació directa amb la manera que van guanyar els seus concursos els actuals participants: la paraula que els va fer guanyar el pot.

Amb Fran, en aquesta inèdita participació participaran: David Leo, Jero Hernández, Antonio Ruiz, Rafa Castaño, Susana García, Lilit Manukyan, Paz Herrera, Julio Escartín, Alberto Izquierdo, José Manuel Lucía, Carlos Adán, Paco de Benito, Sebastián Cárdenas, María Hernanz i César Garrido.


Comentaris

envia el comentari