Fran González, concursant de 'Pasapalabra', abandona el programa per «motius familiars»

Això sí, ha volgut tranquil·litzar els seguidors del concurs assegurant que, quan la seva situació millori, tornarà

Fran se quedó a una letra de completar el rosco de 'Pasapalabra'
Fran durant un dels programes de 'Pasapalabra' | Telecinco

'Pasapalabra' pot semblar, per als que no el coneixen, un espai força antiquat i obsolet, després dels seus divuit anys d'emissió. Però, tot el contrari, la seva audiència es manté constant, i és que els seguidors del programa no es perden cap detall. Ara bé, la notícia que ens acaba d'arribar ha preocupat els seus espectadors. 

I és que Fran González, un dels concursants més veterans, amb 48 programes al darrere, s'ha vist obligat a abandonar temporalment la competició. De fet, ha estat el mateix González qui ha volgut justificar la seva decisió, amb una publicació a Facebook on al·legava «motius familiars». 

Fran al·lega «motius familiars»

Ara bé, qui va comunicar la notícia abans del missatge ha estat el mateix presentador, Christian Gálvez. Durant un dels programes de 'Pasapalabra', Gálvez va explicar l'absència del biòleg asturià, que el mateix concursant va confirmar immediatament. 

«Hola a tots», va començar Fran el seu missatge. «Lamentablement, he hagut d'abandonar provisionalment el concurs, per motius familiars», continuava el concursant, que afegia, no obstant això, que «afortunadament, tot va millor». «Molt aviat tornaré al concurs. Moltes gràcies pel vostre suport», tancava la publicació. 

Gran preocupació entre els seguidors del programa

Amb tot, després d'aquest inesperat anunci va quedar clara la gran passió que aixeca 'Pasapalabra' entre el públic. I és que les xarxes es van omplir de reaccions a l'abandonament de Fran. Immediatament, la seva publicació va sumar un total de 200 comentaris, de gent desitjant-li que es recuperi aviat, i que torni al programa. 

Recordem que, en la seva trajectòria al programa de Telecinco, Fran va aconseguir un total de 42.600 euros. Tot i que es tracta d'una xifra força impressionant, probablement no és la definitiva, ja que l'investigador de la Universidad de Oviedo és molt probable que torni, per continuar sumant diners, quan estigui millor. 


Comentaris

envia el comentari