INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Fran es queda molt a prop d’aconseguir el gran premi de 'Pasapalabra'

A la resposta del concursant asturià li mancava una S, el que el va fer perdre un milió i mig d'euros
Fotomuntatge de Christian Gálvez i Fran durant el 'Rosco' de Pasapalabra
Fran és un dels concursants més veterans del programa | CEDIDA

Fran, un dels concursants més veterans de 'Pasapalabra', s’ha convertit en el jugador més seguit pels espectadors des de fa mesos. Juntament amb els altres concursants, Fran s’esforça cada tarda per aconseguir el premi de més d’un milió i mig d’euros que ofereix el programa.

 

El concursant més experimentat

El passat dimecres Fran va apropar-se més que mai a completar el 'rosco' que li donaria el desitjable premi de 'Pasapalabra'. Una lletra de més, que potser va colar-se pels nervis, li va arrabassar aquesta oportunitat.

 

Christian Gálvez, el presentador, li va preguntar el cognom de l’autor 'Elogi i refutació de l’enginy', el qual començava per la lletra M. La resposta de Fran va ser «Marinas». De seguida, quan Christian la va haver de donar per incorrecta, l’asturià va exclamar emprenyat: «No em fotis que és José Antonio Marina».

 

El presentador, realment entristit, ja que les normes del concurs obliguen a comptabilitzar la primera resposta, va demanar el suport del públic: «Es mereix un aplaudiment. És més, es mereix una abraçada». No va dubtar en apropar-se al concursant per abraçar-lo.

 

El gran premi, una mica més a prop

Amb més de 165 programes guanyats, sembla que Fran és un «concursant de rècord a les portes de l’èxit», segons els darrers anuncis del concurs. S’espera que en els propers programes l’asturià aconsegueixi finalment alçar-se amb el premi més grandiós de tot 'Pasapalabra'.

 

Fran després del 'rosco' de 'Pasapalabra'
Fran duu a passapalabra més de 165 programes guanyats | TELECINCO

 

Fins i tot, en el compte de Twitter (@pasapalabraT5) s’avança que alguna sorpresa està a punt de succeir: «Aconseguirà Fran completar el 'rosco' o no? Serà eliminat per un altre concursant?».

 

Una actitud molt criticada

Davant d’aquesta situació, molts seguidors del programa han arremès contra el programa per acusar-lo de ser més condescendent amb Fran que amb la resta de participants.

 

«On està això que estaven anunciant que anava a succeir? O és per treure-li audiència a la bomba? Les ajudes a Fran ja són descarades». «El que no veig just és que quan fan l’últim joc dels números a l’equip blau, quan perden no ho repeteixen fins que no acaben els 9, però quan Fran perd, en lloc de continuar per ordre comencen amb ell i així és més fàcil».  Aquestes són algunes de les crítiques que es podien llegir en el perfil de Facebook del programa.

 Comentaris

envia el comentari