Fran aconsegueix per fi el gran premi de 'Pasapalabra'

Després de mesos de lluita, el programa li ha proposat formar part de la 'Academia de Pasapalabra' juntament amb altres concursants guanyadors

Fran González durant la seva estada a 'Pasapalabra' | TELECINCO

Si fa poc Fran González va quedar-se a una lletra d’aconseguir el gran premi de 'Pasapalabra', el passat dimarts 22 de gener va guanyar per fi l’anhelat 'bote', després de mesos de lluita constant El públic va rebre entre aplaudiments la victòria del concursant, qui va estar a punt de completar el 'rosco' en més de 15 ocasions. Cap altre rival ha estat capaç de superar-lo.

  • ET POT INTERESSAR: Almudena Cid defensa entre llàgrimes Christian Gálvez

«Reinard», la resposta que li ha donat la victòria

Amb una tensió i inseguretat molt visibles, l’asturià va pronunciar la resposta que li donaria el gran premi. Christian Gálvez, presentador del programa i testimoni dels intents de Fran per aconseguir el premi, formulava la pregunta: «Amb la 'R': cognom de l’enginyer francès que, juntament amb Arthut C. Krebs, va construir el dirigible militar 'La France' l’any 1884».

Un entusiasmat i atent públic esperava la resposta del concursant. «Reinard», va pronunciar Fran amb incertesa. Christian Gálvez va afanyar-se a donar l’enhorabona al concursant asturià i tothom que estava present van començar aplaudir amb molta eufòria.

Fran en el moment de la celebració
Fran en el moment de la celebració | TELECINCO

 

Entre llàgrimes, Fran va dedicar unes paraules: «En la vida cal tenir perseverança i constància, cal creure en un mateix i fer-ho. Sempre he dit que cal tindre salut, que és el pilar de la vida, i a partir d’aquí podem complir els nostres somnis i ser feliços». Commogut per la victòria, tal com explica 'La Coctelera', va trucar la seva dona per donar-li la bona notícia.

Fran no s’acomiadarà del programa

Amb un rècord de permanència a 'Pasapalabra'  i 1.542.000 més euros en el seu compte bancari, semblava que Fran ja podia acomiadar-se del programa. No obstant això, 'Telecinco' no ha volgut desprendre’s d’un dels concursants més importants, i ha anunciat que el pròxim 23 de gener s’estrenarà la 'Academia de Pasapalabra', un programa que acollirà els 15 millors participants de tota la història del programa.

L’objectiu d’aquesta nova proposta és que els concursants s’enfrontin entre si fins que només quedi un guanyador, el qual rebrà un premi de 100.000 euros. Entre els guanyadors més coneguts de 'Pasapalabra' es trobaran David Leo, Jero Hernández, Rafa Castaño, Antonio Ruiz, Lilit Manukyan, Susana García, Julio Escartín, Paz Herrera, José Manuel Lúcia, Alberto Izquierdo, Paco de Benito, Carlos Adán, Sebastián Cárdenas, César Garrido i María Hernanz.

  • ET POT INTERESSAR: El maltractament del nadó mort no es va detectar per un «error administratiu»

Comentaris

envia el comentari