Primer pla del torero Fran Rivera amb samarreta blava i somrient

Fran Rivera, sense pèls a la llengua en un plató de televisió: «Els ha fulminat a tots»

Fran Rivera li llança un 'zasca' brutal a Isabel Pantoja a 'Lazos de Sangre'

Isabel Pantoja és un personatge recurrent per parlar en els programes de cor de les televisions espanyoles. Des de fa anys, la 'tonadillera' més famosa del país és objecte de dures opinions. Per això, Fran Rivera va ser contundent amb ella en 'Lazos de Sangre'.

El programa va versar el seu contingut sobre la 'jet set' de Marbella en els seus anys daurats. En el debat de l'espai de cada dimarts de La 1 es va parlar extensament sobre Julián Muñoz, exalcalde de la ciutat malaguenya. A més, la seva exparella, Isabel Pantoja, va ser una altra de les grans protagonistes de l'espai.

Entre els col·laboradors per debatre el que s'ha comentat en l'especial sobre els temps de la 'jet set' de Marbella, no van faltar Fran Rivera o Rosa Villacastín. Tots dos van ser molt crítics amb la mare de Kiko Rivera, en un moment donat de la nit. Sens dubte, l'animadversió del torero va quedar patent després del qual va confessar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fran Rivera 'atia' a Isabel Pantoja a 'Lazos de Sangre'

Fran Rivera va comentar una cosa sobre Isabel que no va passar desapercebuda. «Aneu amb compte en anomenar-la, que porta molta mala sort». Va apuntar que el dia que la van detenir pel cas Malaia, el 2 de maig de 2007, hauria sigut l'aniversari de la seva mare, Carmina Ordóñez, morta tres anys abans.

El paparazzi i col·laborador de 'Sálvame', Antonio Montero, va afirmar que les imatges de la seva detenció li van fer pena. Després d'això, va saltar Rosa Villacastín.

«Doncs a mi no em va fer gens de pena», va respondre la periodista del cor. A col·lació de l'assumpte, la periodista va explicar una història que va viure el dia en què va morir Carmina Ordóñez, el 23 de juliol del 2004.

Segons va revelar en el programa, aquell dia es va creuar amb Julián Muñoz i Isabel Pantoja en un aeroport. Li va dir al polític que la mare de Fran Rivera havia mort i en aquest moment la 'tonadillera' va dir el següent. «Bé, sabré jo d'aquesta...».

La col·laboradora no donava crèdit pel comentari que acabava d'escoltar, va marxar i va deixar clar que sent molt rebuig cap a la cantant. «És dolenta com un llamp», va sentenciar sobre ella.

«No puc amb ella! És que és dolenta, és la persona més dolenta que jo he conegut», es va reafirmar la tertuliana al plató. Fran Rivera, assegut al seu costat, li va agafar la mà en un gest còmplice. La periodista va prosseguir en la seva crítica cap a la Pantoja: «És de debò, porta desgràcies per on va».

Fran Rivera: «Ha fulminat a tots, a tothom que estava al costat»

Fran Rivera estava d'acord amb les paraules de la periodista. «Ho estic dient, porta la mala sort, ha fulminat a tots, a tothom que estava al costat». A més, Villacastín va afirmar que la 'tonadillera' també té mala sort: «Està sense ningú».

Així mateix, Boris Izaguirre va voler verificar que era la primera ocasió que Fran Rivera escoltava l'anècdota que havia revelat Villacastín. «Tu sabies aquesta història abans d'aquesta nit?», li va preguntar el veneçolà al torero i ell va respondre que «no».

D'altra banda, Boris va plantejar aquesta qüestió sobre el tema principal de l'espai. «Quant de mal va fer la corrupció a la imatge de Marbella?», va llençar la pregunta als col·laboradors de l'espai.

Rosa ho tenia molt clar: «Passem del glamur al més groller que hi havia». Carmen Lomana també va donar suport a la seva afirmació i el va descriure com «el més penós».

Fran Rivera va apuntar també que hi va haver un temps en què la ciutat era «un niu de delinqüència, de perillositat i de màfies». Va assegurar que Jesús Gil va ser clau en el canvi de la localitat andalusa, encara que aquesta afirmació va provocar controvèrsia entre els col·laboradors.