ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Fran Rivera parla clar sobre la relació que manté amb els seus germans

El torer va anar al programa 'Aquellos maravillosos años' de Telemadrid

Fran Rivera a Telemadrid
Toñi Moreno va entrevistar a Fran Rivera a Telemadrid | Telemadrid

Fran Rivera sempre s'ha considerat per ser un dels germans del clan Rivera que parla més clar. Ara, ho ha tornat a demostrar en una entrevista al programa 'Aquellos maravillosos años', de Telemadrid i presentar per Toñi Moreno.

Durant el seu interrogatori, Fran no ha dubtat en respondre sense cap mena de dubte a preguntes tan compromeses com les relacionades amb la seva suposada mala relació actual amb el seu germà Cayetano, o la política. Referent a Cayetano, Fran va explicar que: «No passa res. Organitzar la goyesca és una responsabilitat i ell sap que sí que he comptat amb ell. Hi ha coses que els germans les han de parlar ells i no crec que la televisió sigui el lloc».

Fran se sincera sobre la seva relació amb Cayetano

En aquest sentit, va seguir dient que: «És el meu germà i l'adoro. Em diu ara que em necessita i marxo (...) No hi ha hagut malentès. A la vida has de prendre decisions i té conseqüències. Ell em parla com a empresari i jo li parlo com a torer, perquè a Ronda em sento més amfitrió que torer». Finalment, Fran va voler deixar clar que: «Que no hagi torejat a Ronda no significa que no ho vagi a fer. Dues parts no es posen d'acord si una no vol (...) Tot és menys dolent del que sembla».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recuerdos ...

Una publicación compartida por Francisco Rivera (@f.r.paquirri) el

D'altra banda, la presentadora no va perdre l'ocasió de preguntar-li sobre les tinences personals del seu pare, Paquirri, que té en propietat Isabel Pantoja, darrera dona del mític torer i mare de Kiko Rivera. En aquest punt, Fran va voler aclarir que «el tema de l'herència no és per diners. Si parla, que expliqui la veritat. He parlat amb el meu germà i sé el que hi ha, que no vinguin amb ximpleries».

L'altre front obert: Kiko Rivera i Isabel Pantoja

Precisament, amb relació al seu germà Kiko Rivera, Fran va dir que: «Kiko és el meu germà i tenim una conversació pendent. Ell s'ha posicionat al costat de la seva mare i jo hauria preferit que s'hagués posicionat neutral. M'he cansat de ficar draps calents (...) Kiko ha parlat amb la seva mare i el pobre noi ens ha dit que no vol. Com ha d'explicar ella que ha estat 35 anys sense donar-nos alguna cosa... No tinc cap conversació amb Isabel, simplement no em callo, m'he cansat de callar-me».

Davant aquesta allau de sinceritat, Toñi Moreno va aprofitar la seva presència per a preguntar-li sobre la situació política del país. Fran ha volgut llençar un dard enverinat per a Pablo Iglesias, del qual ha dit que: «Té molt poca vergonya. No pot criticar a la gent que té un xalet i comprar-se un. Això no té sentit».

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El sitio más seguro en el que me he sentido jamas .

Una publicación compartida por Francisco Rivera (@f.r.paquirri) el

També et pot interessar...

  • La relació entre Fran Rivera i el seu germà Cayetano, més distant que mai

Comentaris

envia el comentari