URGENT

🔥 Una deflagració en una empresa agrícola deixa un treballador ferit al Segrià

Fran Rivera rep crítiques per riure d'una anècdota amb el seu pare

El torer va oferir una roda de premsa en la inauguració de la Fira d'Abril de Sevilla

Núria Marín a 'Socialité'
Núria Marín va enviar-li un missatge a Fran Rivera | La Coctelera

Fran Rivera ha sortit escaldat de les declaracions que va fer en la roda de premsa que va oferir amb motiu de la inauguració de la Fira d'Abril de Sevilla. Durant la seva intervenció, Rivera va aprofitar per recordar el seu pare, Paquirri, qui va morir a causa d'una greu ferida d'un brau quan ell només tenia 10 anys.

L'explicació d'una anècdota entre pare i fill va ser la causa que la presentadora substituta de María Patiño al programa 'Socialité' de TelecincoNúria Marín, li donés un toc d'atenció que moltes persones van aplaudir posteriorment a les xarxes socials.

Una polèmica anècdota amb el seu pare

Concretament, Rivera va explicar que el seu pare mai havia volgut que els seus fills tinguessin por a res. Per aquest motiu, quan ell era molt petit un dia va acompanyar al seu pare a una plaça de toros i li va dir que havia de torejar.

Rivera, sorprès, va dir que no ho faria, que li feia por. Lluny de comprendre el seu fill, Paquirri el va posar a prova i el va convidar a anar «a casa amb les dones» si no volia torejar. Sense pensar-s'ho dues vegades, Rivera va fer marxa enrere i es va disposar a emprendre el camí a casa. Va ser en aquest moment quan Paquirri va cridar al seu fill: «Maricó!», recriminant-li que no s'atrevís a torejar.

Fran Rivera en una roda de premsa
Fran Rivera va explicar l'anècdota amb el seu pare | TELECINCO

El consell de Nuria Marín a Rivera

Aquesta explicació va fer molta gràcia a tots els assistents a l'acte de presentació de la important fira de Sevilla, ara bé, no li va fer la mateixa a Marín qui, després de l'emissió del vídeo, va aprofitar per a enviar-li un missatge a Rivera.

«No sé jo, Fran, si era molt apropiat recordar que el teu pare et cridava 'maricó' des de la finestra quan et feia por torejar. Potser en aquella època estava més acceptat, però no crec que hagi estat apropiat que ho recordessis i menys rient d'aquesta manera, com aprovant-ho. No, Fran, per aquí no ens agrada», va sentenciar la presentadora.

Seguidament, molts espectadors del programa van aplaudir el consell de Marín a Rivera i van recriminar que en ple segle XXI algú pugui explicar amb orgull una experiència d'aquest tipus.


Comentaris

envia el comentari