Francesc Orella tornarà a ser 'Merlí' a l''spin-off' de la sèrie

Apareixerà al pilot de 'Merlí: Sapere Aude' que se centrarà en la vida després de l'institut de Pol Rubio, el personatge de Carlos Cuevas
Francesc Orella as Merlí
Francesc Orella participarà en l'episodi pilot de 'Merlí: Sapere Aude' | TV3

Els fans de 'Merlí' van rebre una gran alegria quan es va saber que la sèrie tindria una continuació. TV3 confirmava el passat desembre que rodaria un 'spin off' sota el títol de 'Merlí: Sapere Aude'. Aquesta nova ficció, però, estaria situada fora de l'Institut Àngel Guimerà, ja que el final de la seva predecessora feia impossible mantenir una línia de guió continuista.  

 

Tot i això, la televisió pública catalana, que aquest cop compta amb la col·laboració de Movistar +, sembla que s'havia guardat una gran sorpresa pels seguidors. Segons explicava 'FormulaTV',  Francesc Orella farà una petita aparició com el seu personatge estrella: Merlí Bergeron. Els amants de les classes del conegut professor de filosofia, però, només el podran gaudir durant l'episodi pilot.  

 

Carlos Cuevas agafa el relleu com a protagonista

L'aposta de Movistar és centrar aquesta nova etapa de la sèrie en la vida posterior de Pol Rubio, el personatge de Carlos Cuevas. Es desconeixen els detalls exactes de la trama, però sí que s'ha confirmat que en ella apareixerà també el seu pare que interpretarà Boris Ruiz. 

 

Merlí amb Carlos Cuevas
Carlos Cuevas serà el protagonista de l''spin-off' de 'Merlí' | Cedida

 

'Merlí: Sapere Aude' quedarà bastant deslligada de la sèrie original, perquè tampoc hi apareixeran personatges tan carismàtics com la Berta, en Joan, la Tania, en Marc o en Gerard. La productora, en canvi, s'hi deixarà oberta la possibilitat de reprendre la bonica història d'amor del seu protagonista, ja que David Solans tornarà a ser Bruno en aquesta nova ficció.  

 

Fa tres setmanes que van arrencar el rodatge

El rodatge, que es va iniciar el dia 20 de maig i que té previst prolongar-se durant unes 10 setmanes, finalitzarà aproximadament a finals de juliol d'aquest any. Algunes de les localitzacions on ja s'ha començat a gravar la sèrie i que es troben a la ciutat comtal són la Universitat de Barcelona, el Barri Gòtic, el Raval, la platja de Barcelona i també algun dels carrers més transitats de la ciutat. 

 

Però ja es coneixen algunes de les localitzacions exactes on s'està rodant l'esperat s''spin-off', i és que, segons informa 'Metrópoli Abierta', la productora participada pel Grup Godó i el Grup Boomerang ha decidit gravar en l'edifici número 32 del carrer Diputació de Barcelona, cosa que va sorprendre molt als veïns de l'immoble. La productora està gravant en l'interior de l'edifici, concretament en el pati interior, en el replà i en el portal del domicili.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari