Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Francisco i Sergio han de ser atesos pels serveis mèdics de 'Supervivientes' després de patir dos accidents

Els dos concursants es queixaven de fort mal als peus
Francisco sent atès pels serveis mèdics del programa | Telecinco
 

El servei mèdic de 'Supervivientes' ha hagut de fer acte de presència per atendre dos concursants que passaven per molt mals moments després de patir cadascun un accident. En concret, es tracta de Francisco i Sergio, que es van fer mal als peus i no podien suportar el dolor que tenien.

 

Primer va ser Francisco, que es va donar un fort cop contra una pedra, segons explicava ell mateix. Després va ser Sergio, qui evidenciava grans símptomes de dolor després de cremar-se la planta del peu completament.

Francisco i Sergio, atesos pels metges

Els dos concursants van passar per moments força complicats, ja que els accidents que van patir els van provocar forts dolors. Per la seva banda, Francisco es queixava d'un cop en un dels seus dits del peu esquerre. Segons va explicar el mateix cantant, es trobava passejant per la platja de nit quan es va donar un fort cop contra una pedra.

 

Com mostren les imatges de Telecinco, es pot veure el dit en qüestió té l'ungla enfosquida per l'impacte rebut i es pot apreciar com està totalment masegat. Segons va explicar mentre l'estaven atenent, sembla que s'hauria fet una petita fissura.

 

Un dels metges atenent Francisco | Telecinco

 

D'altra banda, Sergio es va cremar la planta del peu i durant una llarga estona va patir molt dolor per la cremada. Els seus companys van tractar d'ajudar-lo, però cap d'ells va poder posar-hi remei: «És que em crema tota l'estona el peu, és tota l'estona cremant», deia el concursant català mentre ficava el peu dins l'aigua del mar per intentar calmar el dolor.

 

Sergio tractant de calmar el seu dolor amb aigua freda | Telecinco

 

Sergio també va patir un atac d'ansietat

Sembla que Sergio no guanya per a disgustos a 'Supervivientes' i és que a més de la cremada al peu, també va patir un fort atac d'ansietat. El jove model es mostrava visiblement marejat i no podia controlar la seva respiració arribant a hiperventilar.

 

Sergio durant el seu atac d'ansietat | Telecinco

 

El calafellenc va preocupar bastant als seus companys, que durant una estona van tractar d'animar-lo i ajudar-lo. Sembla que tot el que havia passat la gala del dijous anterior va afectar Sergio, qui va ser enganxat fent trampes i a més va tenir una forta discussió amb Alberto Isla.


Precisament sobre aquestes trampes és sobre el que més preocupat es mostrava: «Jo he fet la malifeta aquesta perquè puguem menjar tots calent, i he mentit fins al final per defensar el meu grup», confessava entre llàgrimes i encara en estat de forta ansietat. I es que, va agafar un preservatiu que s'havia trobat per poder fer foc.