Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

Francisco de 'Supervivientes 2018', barallat amb els seus germans per l'herència de la seva mare

Ho ha explicat durant una conversa molt íntima amb María Jesús i el mestre Joao
Francisco ha confessat un dels seus secrets més tristos a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Aquesta nova edició de 'Supervivientes' avança a bon ritme, i la complicitat i la confiança entre els concursants es fan notar cada vegada més. Un clar exemple d'això és l'emotiva conversa que han mantingut Francisco, María Jesús i el mestre Joao, durant la qual el cantant va obrir el seu cor als companys de programa, i va confessar algunes de les seves intimitats més grans. 

 

En concret, Francisco va explicar que actualment no té una bona relació amb els seus germans, per un motiu més habitual del que ens pensem. El valencià va explicar que les tensions entre tots ells van començar immediatament després de la mort de la seva mare, quan s'havien de posar d'acord per repartir l'herència, però no van aconseguir-ho. 

Els desacords en el repartiment de l'herència han fracturat la seva família

 

Francisco ha volgut parlar del seu passat | Telecinco

 

«Mai he tingut problemes amb els meus germans, fins que van arribar els pupils. Els meus germans i jo érem una colla, i ara no ens parlem», va relatar Francisco, detallant que la seva mare «va deixar una herència», que resulta que tampoc era tan gran. 

 

Tot i això, a la família li va resultar impossible arribar a acords per poder repartir-la, i Francisco va posar un únic requisit. «Jo firmaria amb la condició que cada setmana li posin flors a ma mare. Però ni un duro que toquin allà. Toquen un euro i els mossego. Si tan sols va deixar dotze mil euros», ha dit. 

 

Els desacords, i les discussions van acabar fracturant la relació entre els germans, i van propiciar que entre ells hi hagi una situació força incòmoda. Una de les coses que el cantant ha explicat que més lamenta a la seva vida és que avui dia no ha aconseguit trobar la manera d'oblidar-ho tot, i recuperar la seva família. 

El moment més difícil, després de la mort del seu pare

L'artista valencià també ha continuat explicant que els moments més difícils de la seva vida, no obstant això, van arribar després de la mort del seu pare, quan es va veure obligat a treballar per poder menjar. «Jo tenia tretze anys, i soc el més gran de sis germans. Estudiava a Jerez, i l'endemà treballava com a paleta descarregant cinquanta quils a l'esquena», va explicar. 

 

De fet, la lluita per sobreviure ha estat un constant a la família de Francisco, segons ell mateix ha reconegut. «La meva mare era una dona amb molt de caràcter. A la pobra se li va morir la mare quan tenia un any, i sempre va estar de mà en mà amb les seves tietes, i els seus oncles... Va tenir una infància molt dura», va explicar, emocionat, el concursant de 'Supervivientes'.