Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Francisco, de 'Supervivientes', podria perdre casa seva

El concursant té greus problemes econòmics que podrien arribar resoldre's per la via penal
Francisco, concursant al programa de Telecinco 'Supervivientes' | Telecinco

 

Francisco sembla estar gaudint de 'Supervivientes', aliè a qualsevol problema que el perseguia a la seva etapa anterior al programa. El cantant valencià està gaudint d'una experiència inoblidable, tot i que sembla que quan torni a Espanya li espera una realitat molt més desagradable.

 

Després de confirmar la seva participació en el concurs de Telecinco, van ser moltes les veus que apuntaven que la seva decisió venia determinada pels problemes econòmics que el perseguien. De fet, Francisco portava fora del focus mediàtic des de la seva aparició a 'Tu cara me suena'.

 

En aquest sentit, sembla que els rumors que el van acompanyar en el seu retorn a televisió no eren desgavellats. El col·laborador de 'Sálvame', Gustavo González, va assegurar que l'artista té greus problemes econòmics, pels quals pot arribar a tenir processos penals.

Francisco podria perdre casa seva

Totalment desconnectat de la realitat que viu la seva dona, Paca a Paterna, Francisco segueix guanyant popularitat a 'Supervivientes'. No obstant això, la vida a la península no és tan paradisíaca i la seva ànima bessona hauria patit la desagradable visita de la policia fa tan sols unes setmanes.

 

Segons ha confirmat una veïna del domicili de Francisco a 'Sálvame', les autoritats es van presentar a casa seva per informar Paca que havia de ser desnonada. Tot i això, ella va assegurar que es tractava d'un error, aclarint amb els policies que l'ordre anava a nom dels seus veïns.

Els processos judicials de Francisco

La mesura no sembla inesperada, ja que molts consideren que la participació de Francisco a 'Supervivientes' és per aconseguir una important suma d'ingressos. No obstant això, el temps corre en contra seu i la justícia espanyola podria actuar ben aviat.

 

De fet, segons ha informat Gustavo González, la investigació contra el cantant, motivada pels seus problemes econòmics, podria arribar a la via penal. Així, Francisco i Paca necessitarien, a més dels ingressos, una bona defensa per evitar les importants sancions.