Frank Blanco abandonarà ‘Zapeando’ el pròxim mes de setembre

El presentador ha estat al capdavant del programa durant gairebé 6 anys, i avui en dia és una de les identitats més populars de La Sexta

Frank Blanco deixarà de ser el presentador de 'Zapeando'
Frank Blanco deixarà de ser el presentador de 'Zapeando' | LA SEXTA

El passat 19 de juliol Frank Blanco va sorprendre’s amb una de les seves facetes més emotives quan va terminar el programa fent una forta abraçada als seus companys. El motiu pel qual el vam poder veure amb les llàgrimes abocant-se pels seus ulls ens va sorprendre a tots: Blanco ja no serà presentador del programa a partir del mes de setembre. Fa sis anys que va iniciar la seva carrera a La Sexta, i ara ha pres la decisió de tancar aquesta etapa i començar una de nova en una cadena diferent.

Frank Blanco ja no serà presentador de 'Zapeando'

Encara que el presentador es mostrava content durant el comiat pel començament de les seves vacances i l’anunci d’Anna Simón com a substituta, el vam veure visiblement afectat quan va afegir que al setembre abandonarà de manera definitiva el programa, conegut per estar al capdavant de la llista dels diferents continguts d’entreteniment que ofereix la cadena televisiva.

«Aquest anunci és complicat, perquè incompliré una promesa. Això no ho sap ni la meva mare. Després de gairebé 6 anys, crec que us ho he d’explicar. A partir de setembre no seguiré a ‘Zapeando’ perquè ha arribat l’hora de canviar. S’ha acabat una etapa i estic desitjant explicar-vos de què tracta. Sé que em trobareu a faltar, no és fàcil que la persona que em substitueixi tingui la meva paciència. Tornaré en un parell de setmanes per deixar tot en ordre al meu substitut. Prometo plorar en l’últim programa. Gràcies a tots per veure’ns», declarava el presentador molt emocionat.

Els seus companys de plató van emocionar-se amb les seves paraules d'acomiadament
Els seus companys de plató van emocionar-se amb les seves paraules d'acomiadament | LA SEXTA

 

Els seus companys de plató no van poder evitar deixar anar alguna llàgrima mentre escoltaven les paraules del presentador, encara que aquest va procurar mantenir un to d’humor per treure-li gravetat a l’assumpte. Ara mateix no es coneix la identitat de la persona que el substituirà, però és probable que la productora del programa continuï comptant amb la presència d’Anna Simón o d’algun dels col·laboradors més habituals del programa.

D’altra banda, Frank Blanco tampoc ha explicat del seu nou projecte, tot i que ha donat alguna pista: «Tinc fama d’haver-me carregat desenes de programes de la competència i, és clar, altres requereixen el meu sensacional treball i jo em deixo estimar».

Així doncs, Globomedia i Atresmedia s’acomiaden d’un dels seus rostres més reconeguts que fa 6 anys va arribar a ‘Zapeando’ després del seu pas per ‘El Debate’ de ‘Gran Hermano’. Cal recordar que el començament de l’emissió de ‘Zapeando’ no va ser gaire esperançadora, però finalment va fer-se un lloc dins la cadena televisiva i va guanyar-se un públic fidel.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari