IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

«Odiava la meva dona»: la història d'amor de Frank Blanco, de pel·lícula

El presentador de 'Zapeando' ha confessat ser molt exigent en les seves relacions personals

Imagen de Frank Blanco presentando 'Zapeando'
Frank Blanco explica la seva història d'amor. | La Sexta

La parella formada per Frank Blanco i Sira Fernández és una de les més consolidades de la televisió. La parella, pares de dos fills en comú, Martín i Mateo, sempre s'ha mostrat molt unida... però no sempre ha estat així.

Una història d'amor que va començar malament

Tots dos es van conèixer a 'Los 40 Principales' fa ja diversos anys. Tot i que, ara per ara, han aconseguit formar una feliç família, el cert és que entre tots dos no existia feeling al principi.

«Ens vam conèixer a Los 40 Principales, i no ens suportàvem. Era fins i tot odi. Vam tenir un programa a la tarda de molt èxit i encara sort que es va acabar. Estàvem encantats perquè ja només ens havíem de veure pels passadissos. Ens saludàvem per educació», confessava el presentador de 'Zapeando'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Frank Blanco (@frankblanco_oficial) el

«Érem 'especialets'»

El motiu de la seva mala relació?: «Els dos érem molt 'especialets'», assegura Blanco. L'espurna entre tots dos va sorgir quan un cap de la cadena va decidir crear un nou programa on tots dos fossin els presentadors. «Ho vam tornar a intentar i ens vam retrobar. Ens vam començar a respectar i, no sé com, va sorgir l'espurna...», confessa Blanco.

Malgrat els seus durs començaments, «ho portem amb humor. És una bonica història. A més, quan vam començar, jo ja la coneixia perfectament i tenia molt clar que era la dona perfecta».

Blanco, un home exigent

Sens dubte, Blanco és un home molt exigent pel que fa a relacions. A més de ser estricte amb la persona amb la qual comparteix la seva vida, Frank també és exigent «amb els meus amics. Jo dono molt als meus amics, i si algun d'ells em falla, ja no és el meu amic».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari