Frank Cuesta decideix abandonar la televisió per sempre i dona 2 motius clars

El conegut expert en animals ha comunicat la trista notícia en el seu canal de YouTube

Frank Cuesta en una fotografia en què va sincerar-se sobre la seva malaltia
Frank Cuesta ha anunciat que ja no tornarà a rodar 'Wild Frank' | Cedida

Frank Cuesta ha donat una notícia bomba a través del seu canal de Youtube que sens dubte haurà suposat un gerro d'aigua freda per als seus seguidors. El presentador de DMAX ha anunciat que ha decidit deixar la televisió i, per tant, ja no hi haurà més temporades de 'Wild Frank'. Es tracta d'un cop dur per a la productora, que veu com un dels seus programes més seguits des de fa anys, acaba la seva etapa televisiva.

Cuesta informava els seus seguidors de la seva intenció d'allunyar-se de la televisió basant-se en dos motius principals. Un és l'edat i un altre, el més important, que d'aquí poc Yuyee sortirà de presó i Frank Cuesta desitja recuperar el temps perdut i centrar-se en la seva família.

«Hem gravat moltes coses que encara no s'han ensenyat, el tema de la pandèmia ens ha afectat també i encara que hem gravat coses... jo, personalment, no em veig fent més temporades» començava explicant en el seu canal de Youtube. «Sóc una persona amb una edat...», feia broma l'aventurer.

Frank té clar que ara la seva prioritat és cuidar de Yuyee «fins que estigui bé». Cal recordar que la seva dona va ser empresonada a Tailàndia i condemnada a 15 anys de presó per portar 0,005 grams de cocaïna. Un empresonament presumptament ple d'irregularitats que Cuesta ha estat denunciant des de fa anys, al·ludint a un possible complot pel seu treball traient a la llum el tràfic il·legal d'animals.

Després que el presentador de DMAX recaigués en la seva malaltia, ara sembla que s'està recuperant i vol provar nous projectes professionals. «Ja vaig a poc a poquet fent les coses... tot i que encara tinc força per a fer coses, però Yuyee sortirà aviat de la presó i vull fer viatges jo sol i gravar-los només jo», confessava.

No descarta ofertes menys estressants

«Aquesta etapa televisiva ja està feta. Jo crec que hem fet coses brutals que seran irrepetibles. Però el que hem fet és al·lucinant. Hem fet coses que mai es tornaran a gravar d'aquesta manera. El que té valor és el càmera, no jo. Serà molt difícil que això es repeteixi mai», explicava Frank Cuesta que deixava la porta oberta a continuar gravant coses concretes.

«Si Discovery vol fer un especial d'alguna cosa, perquè potser ho fem, però no em veig viatjant ja amb tot l'equip», ha acabat dient el presentador, admetent que el que estava explicant era una de les «coses més dures» que ha confessat davant d'una càmera.


Comentaris

envia el comentari