Frank Cuesta arriba per fi al final del seu calvari: «La vida continua»

El presentador ho ha comunicat a través del seu canal de Youtube

Frank Cuesta en una fotografia en què va sincerar-se sobre la seva malaltia
Frank Cuesta ja pot viure tranquil | Cedida

Pocs dies després de concedir una polèmica entrevista en la qual assegurava conèixer el nom del culpable de l'empresonament de la seva exdona, Frank Cuesta ha aconseguit el que volia: alliberar a Yuyee.

Yuyee Alissa Intusmith, coneguda pel seu romanç amb el conegut aventurer i presentador, ha sortit aquesta setmana de la presó després de més de sis anys en una presó Tailandesa. L'encarregat de donar la notícia ha estat Frank Cuesta, que sempre s'ha mantingut molt unit a la mare dels seus tres fills, lluitant pels seus drets i la seva llibertat.

«Yuyee ja està dormint amb els seus fills. Ja feia dies que sabia que sortiria, però no vaig voler dir res ni als meus fills ni a ella», assegurava a través del seu canal de Youtube, molt content per poder veure ja als seus fills junt amb la seva mare després de diversos anys separats.

«Han estat 2.345 dies, crec, molt durs, per a ella, per als nostres fills i per a mi també. Han passat malalties i mil coses que hem pogut superar fins avui. Hi ha hagut moltes humiliacions i moltes vegades que has hagut de callar pel bé de tots. Ara toca que es recuperi físicament i que recuperi el temps perdut amb els seus fills», continuava dient al vídeo.

El conegut aventurer també ha revelat que tan aviat sortir de presó, la policia tailandesa li va lliurar totes les cartes que els seus fills havien estat escrivint per a ella.

Una llarga lluita per defensar la seva veritat

Sens dubte, Frank Cuesta ha estat la persona que més suport ha donat a Yuyee en aquest dur tràngol. Gràcies a la seva tenacitat i a la seva lluita incansable per veure els seus fills amb la seva mare, l'aventurer ha aconseguit reduir els quinze anys de presó que li interposava, al principi, la justícia tailandesa.

«Això s'ha aconseguit sent molt pesats, de no perdre l'esperança. Jo ho vaig intentar amb les institucions espanyoles, però no va funcionar, tot i que avui no és dia de retrets. El triomf és per a ella i per als nostres fills», confessava Cuesta.

Malgrat tot el que ha passat, l'aventurer assegura que seguirà lluitant per la defensa i la protecció dels animals: «Seguirem rescatant animals. Òbviament no ens ficarem en els mateixos embolics que abans, però seguirem donant la millor vida als animals. Seguiré publicant vídeos a YouTube gairebé cada dia», revelava.

Això sí, de moment Frank Cuesta demana respecte i assegura que tant ell com la seva exparella necessiten descansar després de diversos anys de lluita. És per això que l'aventurer ja ha avançat que no concedirà entrevistes durant un temps.

«No parlaré amb els mitjans durant un temps. Apagaré el telèfon unes setmanes i estaré desaparegut, perquè no és ni el moment ni tinc l'estat d'ànim per parlar. Ara mateix l'eufòria no és el millor per fer declaracions, en unes setmanes la cosa estarà més tranquil·la», confessava.

Després de fer-se pública la notícia, han estat diversos els tuitaires que han volgut donar-li l'enhorabona al presentador amb missatges d'afecte cap a ell i la seva exparella.


Comentaris

envia el comentari