Frank Cuesta ataca durament al responsable de l'empresonament de la seva exdona

L'aventurer ha esclatat durant una entrevista al canal de Youtube de Jordi Wild

Frank Cuesta en una fotografia en què va sincerar-se sobre la seva malaltia
Frank Cuesta ha explicat amb profunditat la condemna de Yuyee | Cedida

Frank Cuesta, més conegut com a 'Frank de la Jungla' ha estat un dels personatges més polèmics dels últims anys a causa de les seves declaracions en diferents mitjans. L'aventurer ha estat especialment dur contra les lleis de Tailàndia que han empresonat la seva exdona.

El famós defensor dels animals ha fet una xerrada amb un popular youtuber. Frank Cuesta ha estat durant més de tres hores parlant amb Jordi Wild.

El creador de contingut l'ha entrevistat en un dels seus canals. La xerrada s'ha fet al canal 'The Wild Project'. Com és habitual, Frank ha deixat molts titulars.

Un dels temes que més ha afectat al presentador de programes sobre animals és el cas de la seva exdona, que actualment es troba a la presó.

Frank no ha tingut cap problema i ha volgut parlar del tema amb Jordi Wild. Yuyee encara continua empresonada tot i que ja està en la recta final de la seva condemna. Frank i ella ja no estan junts, però el presentador la va a visitar cada dia a la presó.

Fins i tot ha revelat que per poder donar d'esmorzar als seus fills i poder seguir amb les seves rutines diàries, va a visitar a Yuyee a les 3 de la matinada.

Cal recordar que Yuyee va ser empresonada fa uns anys després d'haver estat enxampada amb menys d'un gram de cocaïna. Frank Cuesta sempre ha mantingut la innocència de la mare dels seus fills.El presentador va assegurar-li al youtuber que estava segur que hi havia algú darrere de l'injust empresonament de Yuyee, i fins i tot afirmava que aquesta persona únicament hauria fet això amb la finalitat de perjudicar-ho a ell.Frank Cuesta ha explicat al canal de Jordi Wild que sap la identitat de la persona que ha fet que la seva exdona estigui a la presó. 

Frank Cuesta esclata contra el responsable de l'empresonament de Yuyee

«Si jo algun dia tinc l'oportunitat, em menjaré el fetge del fill d'aquesta persona. Però no tindré l'oportunitat, òbviament», sentenciava finalment Frank Cuesta en el canal de Jordi Wild.

'Frank de la Jungla' mai s'ha amagat. Està clar que encara guarda rancor per tota la situació que ha patit, ja que creu que el més difícil de tot és veure com els seus fills no poden estar amb la seva mare.«És dur perquè és molt difícil d'entendre. No ha existit en la història de la humanitat una persona que hagi estat condemnada per cinc mil·ligrams de cocaïna. I Yuyee està condemnada per trànsit amb intent de venda, la qual cosa són 25 cèntims d'euro. És una cosa molt ridícula, però la llei aquí diu que de 0 a 10 grams és una condemna i és el mateix tenir 0,005 grams que 10 grams», ha reivindicat Frank Cuesta al canal de Jordi Wild.


Comentaris

envia el comentari