Frank Cuesta s'enamora d'una ballarina espanyola, Estefanía Royal

La parella fa anys que comparteix la passió pels animals i que manté una relació d'amistat, la qual ha anat evolucionant fins a convertir-se en una bonica història d'amor

Frank Cuesta s'enamora d'una ballarina espanyola, Estefanía Royal | Arxiu

Frank Cuesta ha tornat a trobar l'amor, ara al costat d'Estefanía Royal, una ballarina amb qui feia anys que tenia una bona amistat. Fa pocs mesos, de l'amistat va néixer l'amor i ha sorgit una nova relació, la primera des del seu divorci el 2014.

La noia, de 35 anys, és ballarina, professora de ball i activista, ja que col·laborava en diversos projectes de conservació animal a Chiang Mai. No obstant això, va abandonar aquestes col·laboracions per dedicar-se a temps complet a treballar al refugi de Frank Cuesta, a Bangkok. Actualment Estefanía Royal resideix a Tailàndia, però originàriament és gallega, de Vigo.

Segons '20 Minutos', la parella ja fa uns mesos que manté una relació i ha estat descoberta passejant per Bangkok diverses vegades. Estefania té dues filles, Lakshmi i Isis, que ja coneixen a Frank Cuesta, i ell en té cinc de la seva anterior dona, un dels quals va morir.

La ballarina és molt activa a les xarxes socials, on mostra la seva faceta més animalista compartint imatges d'animals del refugi i dels seus gossos. També publica fotografies de les seves actuacions de dansa i de moments tendres amb les seves filles.

Els rumors de la seva relació van sorgir a partir dels comentaris que els dos es deixaven a les xarxes i, sobretot, des que Frank Cuesta va publicar una imatge d'Estefania amb les seves filles en un santuari d'animals.

Encara que Frank Cuesta s'embarqui de nou en una relació, continua lluitant per la llibertat de la seva exdona, Yuyee Alissa, que està empresonada des del 2014  a Tailàndia per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Poc abans que Yuyee fos empresonada, ella i Frank es van divorciar, però el presentador sempre li ha donat suport i ha lluitat per demostrar que les proves i el judici estaven manipulats.

Yuyee té una condemna de 15 anys de presó per, suposadament, portar 5 mil·ligrams de cocaïna. Frank Cuesta va assegurar el 2014, poc després del divorci, que «és la mare dels meus fills, una mare excel·lent. Una dona a qui sempre estimaré perquè ha estat i serà important en la meva vida. És igual si com a parella vam funcionar o no, com a pares som un».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari