La frase d'Ana Rosa sobre Rocío Carrasco que ha deixat en xoc el plató de Telecinco

La presentadora ha defensat la postura d'Olga Moreno de donar suport al seu marit públicament

La història de Rocío Carrasco a hores d'ara és un tema de conversa molt recurrent. Una de les principals participants en el relat és Ana Rosa Quintana, qui, al seu programa, ha aprofitat per referir-se a una de les actrius secundàries de la història. S'ha pronunciat —juntament amb els seus col·laboradors— sobre Olga Moreno per uns comentaris en què es posicionava contra Rociíto.

Les declaracions que Moreno va fer des del programa 'Supervivientes', on participa com a concursant, i que van donar lloc a l'enfrontament, es referien a l'infern que viuen els Flores des que es va estrenar el documental. «Ha estat molt complicat, ens ho han posat molt difícil. Es va produir la separació, el divorci, tu tens els nens quinze dies al mes i els altres quinze els té el pare, i punt. I els cuides el màxim possible perquè siguin feliços. Jo soc mare de la meva filla», comentava al reality.

Es referia al fet que la filla de Rocío Jurado va posar pel mig els seus fills per justificar totes les decisions que havia pres. I continuava així: «Tu ets mare dels teus dos nens, ja està. Cuida'ls com si fossin un tresor. Que jo cuidaré la meva filla i t'ajudaré a cuidar-los [...]. Mira que els nens s'ho han passat malament, i ara la culpa és d'ell? Em cago en... Collons!».

La resposta d'Ana Rosa

El comentari d'Olga Moreno va ser l'espurna que va incendiar la tertúlia. Alessandro Lequio, Beatriz Cortázar, Paloma García, Beatriz Cortázar i la mateixa presentadora van començar a valorar les declaracions. «Algú dubta que Olga és a l'equip de l'Antonio David. I algú dubta que el Fidel és a l'equip de la Rocío Carrasco», va dir la conductora del programa.

Aquestes declaracions van sorgir al programa de supervivència, en una conversa entre la mateixa Moreno, Silvia Pantoja i Lara Sajen, on la dona d'Antonio David Flores comenta que 'Rocío. Contra la verdad para seguir viva' els ha fet molt de mal, tant a ella com al seu marit. I també fa referència al seu paper com a mare.

Pel que fa a aquesta polèmica, Ana Rosa Quintana ha volgut donar a entendre als telespectadors que entén la postura que ha pres la dissenyadora defensant el seu marit. És comprensible que Moreno opti per posar-se del costat d'Antonio David per tots els mitjans, de la mateixa manera que, segons assenyala la periodista, Fidel ho fa amb Rocío Carrasco.

La seva postura amb els fills de Rocío Carrasco

Una altra de les persones implicades en aquest sentit és Rocío Flores, que ara és tertuliana a 'El Programa de Ana Rosa'. De fet, la presentadora l'ha defensat en moltes ocasions davant les crítiques que ha rebut. Pel que es veu, que hagin contractat la filla de Rocío Carrasco està motivat pel fet que l'any passat va participar a 'Gran Hermano', no pel tema de la seva mare. A més, la jove sembla que es troba còmoda davant les càmeres, com ja ha demostrat en les intervencions televisives que ha fet anteriorment, com quan anava al plató de 'GH Vip' com a defensora del seu pare.

«Ens semblava un bon fitxatge [...]. Després, evidentment, si contractes una persona perquè parli del reality on ha participat, no té per què parlar del tema de la seva mare només perquè és una cosa que està passat en aquest moment», ha explicat Quintana sobre el fet que la filla de Rociíto es negui a pronunciar-se.


Comentaris

envia el comentari