Fotomuntatge de Luis Lorenzo i la seva dona Arancha Palomino arribant als jutjats

La frase de la dona de Luis Lorenzo que ho explica tot: «si ho arribo a saber»

Luis Lorenzo es troba en una situació complicada després de la declaració de la seva parella davant del jutge

Luis Lorenzo i la seva dona continuen sent investigats per la seva presumpta implicació en la mort de la tieta d'Arancha. La parella es troba en llibertat provisional després de testificar davant del jutge, però s'han de personar cada setmana als jutjats.

Alçat el secret de sumari, cada cop van sortint a la llum noves dades i informacions. Unes declaracions que posen la parella en molt mal lloc i que podrien tenir conseqüències molt greus.

Luis Lorenzo sentenciat per una frase: «Si ho arribo a saber, la incinero»

A punt de complir-se una setmana de la detenció del matrimoni, es troben en una situació molt delicada. Tots dos van ser detinguts el passat 27 de maig per la seva presumpta implicació en la mort d'Isabel, una familiar.

L'autòpsia sol·licitada pel germà de la víctima va revelar unes dosis molt elevades de dos metalls que van apuntar cap a un possible assassinat. Els principals sospitosos són Luis Lorenzo i la seva parella, ja que la tieta havia estat sota les seves cures mesos abans de morir. A més, el fet que Arancha fos nomenada hereva universal, va fer saltar totes les alarmes.

Luis Lorenzo
Luis Lorenzo està sent investigat per la mort de la tieta de la parella | YouTube (Cuerpos Perfectos TV)

Així les coses, la policia es va personar al domicili de Rivas-Vaciamadrid i va procedir a l'arrest de Lorenzo i la seva parella. Amb el secret de sumari aixecat, han començat a sortir noves informacions sobre els fets.

'Ya son las ocho' va revelar les paraules que va pronunciar Arancha durant el seu trajecte cap als jutjats. Unes demolidores declaracions que podrien jugar en contra d'ells i que esquitxen de ple Luis Lorenzo.

«Si arribo a saber que passa això, hauria incinerat la meva tia, així ningú se n'assabenta i res d'això hauria passat, que no soc gilipolles», va comentar la dona de Luis Lorenzo. Unes paraules que va pronunciar sense pensar i que van ser recollides per a la investigació.

Arancha les va fer per a ella mateixa, de manera espontània i en presència dels agents que la traslladaven als jutjats. Ella només volia complir el desig del seu familiar de ser enterrada al seu poble al costat del seu marit, i així va complir la seva darrera voluntat. Una decisió de què ara sembla haver-se penedit.

▶️ Detienen al actor Luis Lorenzo por la muerte de una anciana

Luis Lorenzo ha estat assenyalat per la seva parella

Durant la seva declaració davant del jutge, la parella de Luis Lorenzo es va defensar de les acusacions i va negar haver-la assassinat. «Els familiars d'Astúries em diuen assassina perquè tots volien els diners i no suportaven que ella tingués bona relació amb mi», va declarar.

Sobre per què tenia una quantitat 200 vegades superior al normal de cadmi i 20 de manganès, la dona va afirmar que es podria deure a una intoxicació. Tot i això, els especialistes descarten aquesta possibilitat i reiteren que la mort d'Isabel va ser violenta.

Luis Lorenzo somrient
Luis Lorenzo va decidir guardar els diners a casa | Catalunya Diari

A més va explicar que es va assabentar de la mort després de rebre una trucada de la noia que la cuidava. Una dona que el matrimoni havia contractat perquè se n'encarregués i que, segons expliquen, era la que li donava la medicació.

Una altra de les coses que ha fet augmentar les sospites d'assassinat va ser descobrir com el matrimoni havia estat disposant dels diners d'Isabel. Al domicili van trobar 140.000 euros en efectiu la procedència dels quals s'està investigant, atès que l'actor està a l'atur.

Sobre això, Arancha va assenyalar el seu marit afirmant que Luis Lorenzo «no es refia dels Bancs». Així que van decidir guardar els diners a casa, amagat a diferents llocs «per si venien a robar». La situació cada vegada es complica més i tot apunta que, tant a Luis Lorenzo com a la seva dona, els resultarà complicat demostrar la seva innocència.