Susanna Griso a 'Espejo Público'

La frase de Susanna Griso que deixa enfonsat el seu exmarit Carles

Susanna Griso ha estat molt contundent amb les seves paraules

Susanna Griso és una de les periodistes de qui més es parla les últimes setmanes. D'una banda, pels diferents conflictes que han tingut lloc al plató del seu programa, 'Espejo Público'. De l'altra, perquè creixen com l'espuma els rumors que indiquen que ha tornat a trobar l'amor.

Sobre aquesta última qüestió està sent molt discreta, i no fa cap valoració pública, ni tan sols per a desmentir-la. Això sí, ha fet una afirmació que segur que ha tocat el seu exmarit, Carles Torras. Fonamentalment, li deixa clar que està encantada amb la separació.

Susanna Griso i les seves paraules punyents

Susanna va viure un canvi radical el passat mes de desembre perquè, després de 23 anys de matrimoni i tres fills en comú, se separava del també periodista Carles Torras. Les seves postures polítiques i el desgast de la relació han estat les causes principals de la ruptura, segons els rumors.

Però el que també és un rumor, cada cop més plausible, és que Griso ha tornat a trobar l'amor, amb l'empresari Joaquín Güell. Precisament sobre aquesta presumpta nova relació li han preguntat a la periodista en la presentació del llibre 'Moncloa. Iván Redondo, la política o l'art d'allò que no es veu', escrit per Toñi Bolaño.

Europa Press ha optat per treure-li el tema de la seva vida amorosa. Griso, tan reservada com sempre, ha respost que la vida li somriu, «que ja és molt». Una frase amb què deixa clar que és feliç i que viu un moment pletòric, que demostra que ha superat la seva ruptura i que ja ha deixat enrere a Carles.

Tan pletòrica és la seva vida personal, actualment, com la professional, ja que l'agenda de la presentadora està completa. Ella mateixa assumeix que té un ritme de vida frenètic, que dorm «poc i malament, però m'agrada molt la informació i el que faig». Assegura que «és el xut diari que tinc. La passió et permet suportar després la falta de son i, fins i tot, de vegades, d'aliment».

Aquest comentari ha portat els reporters a dir-li: "Et cuides i et cuiden". I la seva resposta, entre rialles, ha estat: "No em queixo".

Els companys de plató li han respost, amb to afectuós, recordant-li que «et cuides i et cuiden». «No em queixo», ha reblat, i amb un somriure, ha deixat clar que està vivint un fantàstic moment personal. Una etapa feliç, per tant, que ha arribat després d'una separació matrimonial i després de perdre a la seva germana de manera inesperada.

Així és el nou amor Susanna Griso

Un dels responsables de la felicitat de Susanna Griso és, segons els rumors, Joaquín Güell, un reconegut i rellevant empresari català que va estar casat amb una altra dona molt famosa del país. Es tracta de l'aristòcrata i política Cayetana Álvarez de Toledo, amb qui té dos fills.

Cosí d'Ágatha Ruiz de la Prada, Güell té 53 anys, pertany a una de les famílies més adinerades de Catalunya i és director d'Investindustrial. De la mateixa manera, ha transcendit que resideix a Londres i que li agrada mantenir la seva vida privada fora dels mitjans.

De moment, a Susanna i a Joaquín, a què familiarment li diuen Joaco, ja els han enxampat junts en diverses ocasions. En concret, esmorzant en companyia d'uns amics i visitant la casa que ell té a Madrid. A les imatges, per les seves mirades i somriures, queda clar que estan encantats i feliços, encara que no hagin confirmat la relació.