Fresita torna a Telecinco com a concursant de ‘Supervivientes’

La guanyadora de ‘Gran Hermano 5’ estaria acabant de negociar les condicions amb la productora

La salouenca Nuria 'Fresita' en negociacions per ser a 'Supervivientes 2019' | Cedida

La nova edició de ‘Supervivientes’ està acaparant tota l’atenció dels espectadors, que esperen la confirmació dels concursants que passaran a formar part d’aquest ‘reality’ on s’ha de demostrar la capacitat de sobreviure en una illa deserta.

De moment, només Omar Montes, exparella de Chabelita, és un dels participants oficials que entraran a l’espai televisiu de Telecinco. Però hi ha altres noms de personatges reconeguts que sonen com a possibles candidats. Aquest és el cas de Carlos Lozano, Rocío Flores, Chelo García o Ivonne Reyes. I ara se suma una candidata més: la guanyadora de ‘Gran Hermano 5’, Núria Yáñez, més coneguda com a Fresita.

Negociacions quasi tancades

Segons ‘El Español’, la catalana estaria acabant de negociar les condicions del contracte per formar part de ‘Supervivientes’ però el tràmit es trobaria en un estat molt avançat i estaria pràcticament tancada la seva participació. D’aquesta manera, es faria realitat un dels somnis de Fresita, ja que havia dit en diferents ocasions que li venia de gust posar a prova el seu instint de supervivència en aquest ‘reality’.

Aquesta nova incorporació podria suscitar la curiositat dels espectadors, que van votar a Núria com a guanyadora per emportar-se el maletí de ‘Gran Hermano’ fa 15 anys perquè va aconseguir enamorar l’audiència amb la seva espontaneïtat i alegria. Però després de passar per l’espai de Telecinco, la catalana va decidir desaparèixer del món mediàtic i no s’ha conegut gairebé res de la seva evolució personal i professional.

Moments inoblidables

Fresita y vaca en 'Gran Hermano'
Fresita ens va deixar grans moments a 'GH' com el de la vaca | Instagram  

Tot i això, el pas de Fresita pel programa de Telecinco va deixar moments inoblidables com la seva manera de ser una mica infantil, la seva passió pel color rosa o el vídeo on cridava desesperadament a Aída perquè una vaca se li estava acostant massa i li feia por.

La intriga per saber si Núria ha canviat la seva personalitat i les seves aficions serà una incògnita que es podria desvetllar molt aviat, si finalment les negociacions avancen de manera positiva entre la productora i la catalana i Fresita torna a les pantalles per ser una de les participants de la nova edició de ‘Supervivientes’.  


Comentaris

envia el comentari