Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Fresita, de 'GH': «Em caso amb un 'donjoan' retirat, el meu Julio Iglesias»

L'exconcursant catalana de 'Gran Hermano' ha comentat que es casarà l'estiu vinent a Salou amb la seva nou xicot «morè, alt, guapíssim i de 50 anys»
Fresita, en una imatge d'arxiu | Instagram

 

D'entre tots els concursants de 'Gran Hermano', sens dubte un dels millors ha estat el de Fresita. La jove Núria Yañez, que ara ja té 46 anys, va embogir el públic del popular format ara fa quinze anys per la seva obsessió amb el color rosa, pel seu to de veu agut, pels seus crits, i sobretot pel seu caràcter infantil.

 

En definitiva, una combinació televisiva explosiva, que li va proporcionar moltíssima fama en el seu moment. Ara, però, 15 anys després de l’esclat televisiu de Telecinco, Fresita sembla que continua entestada en voler aprofitar la quota de pantalla que, a dia d’avui, encara manté.

Fresita es casarà a Salou amb el seu «Kevin Costner»

Ha estat un dels titulars de l’entrevista que la controvertida exconcursant de ‘Gran Hermano’ ha concedit a ‘El Español’. «Ja tinc el meu anell! I si Déu vol, l'any vinent em caso. Serà a Salou, a la platja, amb un vestit maco», ha comentat l’actual col·laboradora de diversos programes de la televisió d’Esplugues.

 

En aquest context, doncs, la mateixa Fresita s’ha encarregat de remarcar la gran satisfacció que sent pel seu imminent enllaç: «Vindrà tota la meva família, a l'església perquè sóc molt tradicional, però també molt ‘flower’ platgera... I amb molta alegria. He estat molt de temps sola. Però ara sóc molt feliç».

 

«M'he enamorat d'un donjoan retirat, el meu Julio Iglesias. Morè, alt, guapíssim i de 50 anys», ha apuntalat sobre la seva parella. 

 

 

 

I, finalment, en ser preguntada per qui és la seva enigmàtica parella, la mateixa Fresita ha explicat: «El vaig conèixer amb 18 anys, quan el veia aquí a Salou. Era una mica més gran que jo i em pensava que era un cregut però era tímid. Fa dos anys ens vam retrobar i ara és el meu guardaespatlles, el meu Kevin Costner. Em fa por anar sola pel carrer i ell em protegeix. Em deixa parlar amb tothom però sempre em vigila».

Fresita, sobre el procés: «M’han arribat a amenaçar...»

En ser preguntada pel conflicte polític català, però, Fresita ha optat per fer un recés. «Des del mes de maig sóc apolítica. M'han arribat a amenaçar... passo de la política. Sóc espanyola i catalana», ha comentat mentre explicava: «No considero Catalunya independent, hem de ser germans».

 

 

«Estem perdent el temps discutint quan hi ha gana, exclusió social, gent sense feina... Hem fet un retrocés», ha dit finalment Fresita sobre els efectes del procés català.

 

En aquest precís context, l’excol·laboradora de ‘Gran Hermano’ no s’ha estat de res per, aprofitant la política catalana, afegir:  «Barcelona ha perdut turisme... A mi m'encanta el pa amb tomàquet!».