Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP

Miguel Frigenti fa broma en directe sobre l'atac masclista de Saray Montoya

Miguel Frigenti ha travessat una línia molt delicada a 'Sálvame' parlant de l'agressió que ha patit Saray Montoya

Miguel Frigenti ha tornat a 'Sálvame' posant-se d'enemiga ni més ni menys que a Saray Montoya. El col·laborador va tornar ahir a la feina després de gaudir d'unes fugaces vacances al costat del seu xicot. I la seva tornada s'ha protagonitzat per les seves ganes d'informar, opinar i d'aportar sempre aquest toc àcid que tant ens agrada als espectadors.

No obstant això, una de les bromes que ha volgut fer se li ha escapat de les mans i les xarxes no han trigat molta estona a recriminar la seva desmesurada actitud. Durant el transcurs del programa, Carlota Corredera ha patit un petit contratemps amb una agulla i que li ha ocasionat un petit dolor.

La presentadora portava un imperdible que li subjectava la petaca del micròfon, però aquest s'ha escapat i s'ha punxat a l'esquena de la popular presentadora. En aquest moment, Corredera ha deixat anar un crit desmesurat i que ha posat a tots els seus companys en alerta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Mentre algunes companyes com Lydia Lozano i Anabel Pantoja tractaven d'ajudar a la presentadora, Miguel Frigenti ha deixat anar la bomba. Així, el col·laborador ha volgut treure ferro a la situació que s'estava vivint i ha comparat aquesta petita anècdota amb la brutal agressió que ha patit Saray Montoya.

Una agressió que patia la concursant de 'Supervivientes' aquest cap de setmana i que commovia a les xarxes socials. Sobretot pels vídeos que la mateixa protagonista ha pujat en els seus perfils, explicant la brutal agressió que ha viscut per part d'unes familiars de primera línia.

Montoya relatava com un cunyat seu i altres homes li van assestar tot un seguit de punyalades per l'esquena. Una agressió que segons ella es produïa mentre ella estava tranquil·lament prenent cafè i sense saber molt bé el perquè d'aquesta 'vendetta'.

Sigui com sigui, la concursant de 'realities' ha reunit un seguit de proves gràfiques i que poden ajudar-la a demostrar que ha passat. Es tracten d'uns vídeos i unes imatges sagnants i que per res poden ser fruit d'unes bromes que s'emetin en un programa tan reeixit com ho és 'Sálvame'.

Segurament Miguel Frigenti no ha estat conscient de les seves paraules fins que les ha verbalitzat en veu alta. Unes declaracions que ràpidament han estat jutjades pels seus companys i que li demanaven que prengués consciència del qual estava dient.

La mateixa Carlota Corredera li ha demanat a Frigenti que fos amb molt de compte amb aquest assumpte. I és que darrere s'amaga una realitat molt dura i que produeix molt dolor. Tot seguit el col·laborador s'ha disculpat, entenent que potser les seves paraules podrien tenir una magnitud que no és la que ell buscava.

I tot perquè ha intentat destensar el que li estava passant a Carlota. Pel que fa al tema de Saray Montoya, faltarà veure què diu la justícia i les autoritats judicials sobre el tràgic succés. Un fet que ha commogut a desenes de famosos que no han dubtat a donar suport a Montoya.

La decisió que ha pres Miguel Frigenti

Miguel Frigenti ha hagut d'actuar amb molta consciència aquest estiu i per això ha pres una important decisió. Aquesta no és altra que no abandonar el seu lloc de treball durant tot l'estiu. A excepció d'aquesta passada setmana i que li ha servit per prendre impuls i afrontar tot el que queda d'estiu.

Una decisió que s'entén com una mesura per no perdre el seu lloc de treball i no deixar de facturar. I és que recordem que a 'Sálvame' només es cobra pels dies treballats, i si els col·laboradors s'agafen vacances, aquests no perceben una nòmina durant la seva absència del lloc de treball.