Mar Torres amb la seva parella, Froilà de Marichalar

Froilà de Marichalar torna a les classes i a la festa de la nit madrilenya

El programa 'Viva la vida' va parlar amb alguns coneguts del jove, que van explicar que acostuma a fumar i beure a les nits

Froilà de Marichalar ja ha començat les classes del tercer curs en Business a la universitat americana de Madrid, The College for International Studies (CIS). Però si hi ha una cosa per la qual és famós el nét preferit del rei emèrit no és pels seus estudis, sinó per les festes universitàries.

Amb aquesta fama adquirida, des del programa de Telecinco, 'Viva la Vida, han volgut fer un reportatge on han parlat amb alguns dels companys d'estudis de Froilà, per tal de conèixer quina és l'activitat nocturna del jove. I després de les declaracions dels coneguts i companys de classe, el cert és que el resultat a poca gent l'ha sorprès, ja que han confirmat una norma: a Froilà li agrada molt sortir de festa i fer de les seves. 

El nét del rei emèrit fuma i beu molt alcohol

Concretament, alguns companys han explicat que la parella de Mar Torres  acostuma a beure bastant alcohol i que no hi ha nit que se li pugui resistir. També fuma, i de fet, un dels entrevistats explicava sorprès com el nebot de l'actual rei d'Espanya se li havia apropat en alguna ocasió per a demanar-li tabac. Amb el que sembla que Froilà es passa de la ratlla és amb l'alcohol.

En aquest sentit, un entrevistat explicava que un cambrer li va confessar que el jove bevia molt i que es ficava «fins a les potes». Però més enllà d'aquestes declaracions, els joves també asseguraven que la seva actitud era com la de la majoria dels seus companys, ja que tenia l'edat per a fer-ho.

De fet, cal recordar que Froilà ha canviat molt la seva conducta d'ençà que manté una relació amb Mar Torres i que, fins i tot, el passat mes de juliol van viatjar a Miami per a reforçar els seus estudis. Finalment, la parella ha gaudit de l'estiu a Madrid i les platges d'Alacant i Marbella.

També et poden interessar...