El futbol torna a TV3 amb la Copa del Rei

TV3 emetrà aquesta temporada dos partits de cada una de les eliminatòries i els quatre partits de les semifinals

El Barça i l'Espanyol tornen a TV3 amb la Copa del Rei
El Barça i l'Espanyol tornen a TV3 amb la Copa del Rei | CatalunyaDiari.cat

El futbol torna a TV3. Després que la temporada passada els espectadors de Televisió de Catalunya s’haguessin d’acomiadar de la Champions League després d’anys i panys de futbol en català, TV3 ha anunciat avui que ha adquirit els drets de la present edició de la Copa del Rei.

I atenció, perquè la notícia arriba acompanyada d’un plat fort. TV3 reestrenarà el futbol demà mateix, 31 d’octubre, amb la retransmissió del Cultural Leonesa-Barça, de setzens de final de la competició del K.O. En aquesta ocasió, però, la retransmissió anirà a càrrec de Àlex Castells, ja que Bernat Soler, habitual comentarista de les darreres temporades, ha passat a ‘CatalunyaRàdio’.

El Barça torna a TV3

Però també ho faran l’Espanyol i el Girona. I és que TV3 emetrà aquesta temporada dos partits de cada una de les eliminatòries —un d'anada i un de tornada—, des dels setzens de final fins als quarts de final, i els quatre partits de les semifinals.

Àlex Castells i l'equip de comentaristes de TV3 per als partits de Copa del Rei
Àlex Castells i l'equip de comentaristes de TV3 per als partits de Copa del Rei | TV3

 

Per tant, els dos altres clubs catalans de Primera Divisió —en aquesta ronda també hi haurà el Sant Andreu, que s’enfronta a l’Atlètic de Madrid— també seran retransmesos en directe per TV3, sempre que superin les eliminatòries.

La Copa en català, 4 anys després

TV3, històricament, sempre havia pogut gaudir del futbol. El clàssic partit de Lliga dels dissabtes a la nit, els duels de Copa o els ocurrents matxos de Champions, però, van desaparèixer pràcticament d’una tacada amb la ostensible pujada dels drets televisius.

El darrer partit de Copa de TV3, de fet, va ser emès el juny de 2015. Tot i això, la televisió catalana torna ara al camí del futbol i s’estrenarà demà mateix amb la retransmissió del Cultural Leonesa-Barça a partir de les 21:30 hores del vespre.

Més enllà de la presència de Castells, finalment, els partits de Copa comptaran amb l'anàlisi de Gerard Autet, Francesc Latorre a peu de gespa i Maria Fernández Vidal a la llotja.


Comentaris

envia el comentari