Jorge Javier Vázquez en un plató de Telecinco

El futur d'un dels programes estrella de Telecinco, en l'aire: «És polèmic»

Jorge Javier està a punt de perdre 'Gran Hermano VIP' per un escàndol sense precedents

Jorge Javier ha rebut una notícia que l'ha deixat fora de joc: un dels seus programes estrella està a punt de desaparèixer. 'Gran Hermano VIP' és un concurs amb molts seguidors, però l'equip de producció té molts problemes i ha decidit aturar el projecte.

Jorge Javier Vázquez presentarà un altre espai mentre els responsables de Telecinco decideixen si s'emetrà una nova edició de 'GH VIP'. La mítica casa de Guadalix de la Sierra va obrir les portes l'any 2000 i des de llavors ha emès 18 temporades.

El problema és que el 2017 una de les concursants de 'Gran Hermano Revolution' va denunciar la cadena per una presumpta violació. Aquest és el motiu pel qual la productora no s'atreveix a donar llum verda al programa, ja que hi ha la possibilitat que un jutge ho segresti.

Jorge Javier haurà d'esperar un temps per tornar al plató de 'GH VIP', tot i que mentrestant tindrà una altra feina. Mediaset ha confiat en ell per a presentar 'Secret Story', un concurs en el qual també participaran famosos i que promet ser una revolució.

GH VIP, paralitzat per una suposada violació

Jorge Javier Vázquez prefereix mantenir-se al marge i mai ha fet declaracions sobre el que va passar en l'última edició que va presentar de 'Gran Hermano'.Telecinco ha donat a entendre que l'audiència està cansada dels concursants anònims, però aquest raonament no és veritat.

'La isla de las tentaciones' és tot un èxit i els seus participants són desconeguts per al gran públic. El problema és que a 'GH Revolution' va tenir lloc un succés escabrós, així que la productora ha preferit retirar el programa fins que surti el judici.

Carlota Prado va ser la protagonista de l'escàndol i ha patit molt, ja que hi ha gent que pensa que es va inventar la presumpta violació. L'assumpte està en mans de la justícia, però Mediaset no vol moure fitxa fins que hi hagi una sentència ferma.

GH VIP, al punt de mira de la justícia

Jorge Javier presentava l'edició de 'Gran Hermano' en la qual suposadament Carlota Prat va patir una agressió sexual sense precedents. El programa no ha donat explicacions del que va passar, segons ells amb intenció de protegir la possible víctima.

«La direcció de 'Gran Hermano' ha decidit expulsar José María del programa pel que considera una conducta intolerable. Així mateix, ha considerat oportú que Carlota deixi la casa», va explicar la cúpula directiva del reality en un comunicat que va difondre a tots els mitjans.

La major part de l'audiència considera que José Maria és responsable d'un delicte, tot i que cal mantenir la presumpció d'innocència. Fins que el jutge no dicti sentència, cal anar extremadament quan es parli del cas.

'Gran Hermano VIP' està pendent del resultat judicial i prefereix retirar-se de primera línia fins que la justícia emeti el veredicte. Mentrestant, Jorge Javier presentarà 'Secret Story' i intentarà entretenir l'audiència perquè la suposada violació quedi en l'oblit.

El judici que posarà 'Gran Hermano' contra les cordes

Carlota Prado va denunciar la situació fa quatre anys, però el judici encara no s'ha fet. Hi ha molta gent que no entén va tot tan lent i fins i tot l'han acusat de mentidera.

Algunes associacions de dones van donar l'esquena a Carlota, ja que consideraven que no explicava tota la veritat. No obstant això, el temps ha anat passant i ningú l'ha pogut enxampar.

Jorge Javier haurà d'esperar un temps, concretament fins que se celebri el judici. En cas que la sentència no sigui favorable, el més possible és que Telecinco retiri de la graella tot el que tingui a veure amb el reality.