Imatge de Belén Esteban.

El futur de 'Sálvame' ja no és cap secret per Belén Esteban

Belén Esteban es prepara per la pitjor situació

Belén Esteban i els altres col·laboradors de 'Sálvame' ja es temen el pitjor sobre el futur que els espera a Telecinco, i és que tot sembla indicar que els alts directius ja tenen substitut per al format vespertí.

Raúl Prieto seria l'encarregat, després d'haver dirigit magistralment 'Viva la Vida', de «crear un programa per a les tardes de dilluns a divendres per després de l'estiu». I això implicaria el temible adéu a 'Sálvame' després de tretze anys en antena.

Motiu pel qual els col·laboradors ja van movent fitxa de cara a un futur, sent conscients que La Fábrica de la Tele tampoc tindrà presència a la graella de Mediaset.

Raúl Prieto
Raúl Prieto es converteix en l'home del moment   | EUROPA PRESS

Els nombrosos escàndols en què s'ha vist embolicada la productora ha acabat passant factura a la cadena de Fuencarral. I Paolo Vasile s'ha vist obligat a prendre decisions dràstiques.

Just per això, sembla que Mediaset vol treure's del mig aquesta productora com més aviat millor. I més tenint en compte que «els seus propis fundadors, Óscar Cornejo i Adrián Madrid, estan imputats de manera personal a l''Operación Deluxe' per un presumpte delicte de revelació de secrets».

«Estan molt preocupats perquè necessiten continuar facturant com feien fins ara i no es poden permetre el luxe de quedar-se sense anar a algun programa», comenten respecte a Jorge Javier Vázquez i els seus.

Laura Fa en una connexió amb 'Sálvame'
Belén Esteban sap que 'Sálvame' podria tenir els dies comptats   | Telecinco

«És per això que Raúl Prieto s'ha convertit des de fa un temps en l'home més desitjat per a tots», apunten.

Tots saben que acostar-se a Prieto és una jugada mestra per tenir feina a la cadena.

«María Patiño o Lydia Lozano ja tenen molt clar que s'han d'acostar a Prieto. Igual que passa amb altres personatges tipus Rafa Mora o Frigenti», asseguren.

Raúl Prieto, l'home que tothom vol tenir a prop

«Kike Calleja va ser el més àguila i directament es va oferir a col·laborar amb ell, amb el compromís de portar-li informació nova. De fet, fins i tot l'ha convidat al seu casament del juliol. Ara mateix tots ells perden el cul per ell», insisteixen sobre l'estratègia que sembla que regna entre els col·laboradors.

De la mateixa manera, tenen clar que «els passarà factura la guerra que van declarar a tots els programes que no eren de La Fábrica de la Tele, com 'El Programa de Ana Rosa' o el mateix 'Viva la Vida' de Raúl Prieto».

«Ara que la Fábrica es quedarà fora de Telecinco, tots ells s'hauran de menjar les paraules i el seu orgull per deixar-se estimar. Alguns dels que t'he dit ja ho han fet», adverteixen.

Raúl Prieto i Belén Esteban el dia del casament d'ella
Raúl Prieto va ser padrí de casament de Belén Esteban | Catalunya Diari

Això sí, els que sí que tindran un forat assegurat al costat de Prieto «seran les seves amigues les Campos i, per descomptat, la seva íntima Belén Esteban. Elles són com la seva família».

L'amistat entre Prieto i Esteban ve de lluny. És més, el director va ser el padrí del seu casament amb Miguel Marcos.

A més, ha ajudat la de Paracuellos en algun dels pitjors moments de la seva vida. Tot i els conflictes que poguessin existir darrere de càmeres, l'ex de Jesulín mai no ha deixat tirat el seu amic.

▶️ Jesulín y Campanario reciben una tentadora oferta que les quita el enfado por las filtraciones
Lydia Lozano i Raúl Prieto al casament de Belén Esteban
Lydia Lozano i Raúl Prieto al casament de Belén Esteban | Europa Press

Cal recordar que hi va haver una època en què David Valldeperas, Rául Prieto i Jorge Javier Vázquez mantenien una gran relació i treballaven colze a colze.

No obstant, després d'una sèrie de desacords sembla que Vázquez llançava un clar ultimàtum a la productora: o Prieto o ell. Aquí, va ser el mateix Raúl qui va decidir abandonar 'Sálvame' davant un panorama semblant.

I un altre que amb seguretat també tindrà un forat assegurat al costat del director en el seu proper projecte serà José Antonio Avilés. «És un dels seus protegits. És el seu descobridor i qui hi ha apostat per ell. Sap perfectament el potencial que té per a la televisió».