ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

‘Polònia’ triomfa amb un gag sobre el Govern insipirat en un popular anunci

El programa d'humor ha fet esclatar les xarxes de riure un cop més, interpretant l'actualitat política

'Polònia' va criticar la inactivitat del Govern de Torra
'Polònia' va criticar la inactivitat del Govern de Torra | TV3

‘Polònia’, un dels programes de més èxit de la cadena TV3, ha decidit llançar un dard enverinat al Govern de Quim Torra a través d’un gag que critica el seu menfotisme en relació a la tensió que regna últimament a Catalunya.

Per fer-ho, els guionistes s’han inspirat en l’anunci que l’empresa de mobles Ikea ha preparat per a aquest Nadal, en el qual apareix una família que demostra tenir més coneixements sobre personatges famosos i temes d’actualitat força superflus que sobre els mateixos familiars asseguts a la taula.

 

Polònia llança un dard enverinat al Govern

El programa ‘Polònia’ sempre s’ha caracteritzat per no tenir problemes a l’hora de criticar obertament qualsevol personatge públic de l’esfera política, sense tenir en compte la seva ideologia o el partit polític al qual pertany. I ahir, li va tocar el torn al Govern català.

Així les coses, el gag comença mostrant els principals representants de l’independentisme asseguts tots plegats en una taula, mentre que una veu en ‘off’ va realitzant una sèrie de preguntes sobre temes actuals.

Els polítics perden el somriure quan els pregunten pels pressupostos

En un principi, tot va sobre rodes, i la veu duu a terme preguntes com «quants aplecs se celebren a Lledoners aquesta setmana?» a Quim Torra, «què canten al Camp Nou al minut 17:14?» a Torrent, i «quin poble es va inventar la Guàrdia Civil?» a Pere Aragonès. Cap d’ells falla en la resposta, i tots es mostren d’allò més entusiastes i orgullosos.

El problema arriba quan la veu comença a preguntar coses més serioses i de veritable importància. Concretament, la tensió apareix arran la següent qüestió: «I què fareu per aprovar els pressupostos?». En aquell moment, els somriures desapareixen dels rostres dels presents, que es miren amb cara de circumstàncies.

Finalment, la taula es queda buida

I, com passa en l’anunci que ha llançat Ikea durant la campanya nadalenca, qui s’equivoca en una resposta, ha d’aixecar-se de la taula i abandonar la sala. Així les coses, després de quedar-se en blanc en ser preguntats sobre «què fareu amb les lleis suspeses pel Constitucional?», «quina és la feina que fa, exactament, Quim Torra?», o «qui va donar l’ordre als Mossos de desallotjar la manifestació de metges?», finalment la taula es queda totalment buida. 


Comentaris

envia el comentari