ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Polònia emet un 'gag' sobre la remuntada del PSC a les municipals

Per a il·lustrar-ho el programa d'humor de TV3 va imitar el videoclip de 'Thriller'

Les nits de dijous són les més esperades per aquells espectadors aficionats a l'humor i als 'gags' còmics. Ahir a la nit, els del Polònia no van decebre ni tampoc va deixar a ningú indiferent. Després de l'aclamat 'Ultranational Geographic', del qual en van fer una segona part ahir, els programa d'humor estrella de la televisió catalana va voler apostar un cop més pel 'gag' musical.

En aquesta ocasió, i com era d'esperar, tocava parlar dels comicis que es van celebrar aquest passat diumenge 26 de maig. El tema triat va ser la 'resurrecció dels socialistes' després dels bons resultats que van obtenir a les eleccions. L'encarregat de protagonitzar el 'gag' no podia ser altre que Miquel Iceta qui va mostrar els seus dots pel ball al ritme de la mítica cançó de Michael Jackson, 'Thriller'.

La resurrecció dels socialistes

El vídeo comença amb la veu en off d'Iceta tot dient: «Molts ens donàveu per morts però les municipals ens han fet forts». Tot seguit assenyala que «recuperem el vot prestat a Ciutadans» i s'esmenta el nom dels municipis on han tornat com són l'Hospitalet, Cornellà, Santa Coloma o Mataró i reivindica que a Barcelona es doblen els regidors. 

És en aquest moment quan a Iceta se li uneix tota una cort de morts-no morts que han sortit de la seva tomba per unir-se a ell a ballar al bell mig del cementiri, tot imitant el videoclip original de la cançó. 

«Els socialistes hem tornat!»

Al ritme de la tornada «els socialistes hem tornat» Iceta explicava tot allò que comportava el seu retorn: «Estatut, federalisme i més diàleg amb l'Estat». També es fa al·lusió al «gran pla» de Pedro Sánchez al qual atribueixen aquest retorn socialista: «Era tan fàcil com posar un català al Congrés i un altre a presidir el Senat».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari