La prova de 'Masterchef' incloïa tota una gama de cítrics

La gelosia acaba enfrontant a dues concursants de 'Masterchef Celebrity'

Les dues concursants han tingut una actitud molt diferenciada durant el concurs.

La final de 'Masterchef Celebrity' està molt a prop i el bon rotllo que hi havia al principi es va esvaint i es va convertint en pura rivalitat per acabar alçant-se amb la victòria més apreciada del concurs culinari. Vicky Martín Berrocal ha protagonitzat grans esbroncades entre els seus companys d'edició, sent una de les concursants més senyalades per la seva falta d'empatia en algunes ocasions i la seva rivalitat desmesurada.

Aquesta setmana  la víctima de Martín Berrocal ha estat l'humorista Yolanda Ramos. La catalana, que acostuma a prendre's el concurs de broma, aquesta setmana ha començat a prendre's de debò el concurs i ha rebut les felicitacions del jurat del programa.

Aquest fet ha despertat en Vicky una forta gelosia, que no acaba d'entendre les eufòriques felicitacions cap a la seva companya i arriba inclús a afirmar que no es mereix tots aquests aplaudiments, donant a entendre que l'estan sobrevalorant.

Yolanda Ramos destapa a Vicky Martín Berrocal

Yolanda s'ha adonat que estava passant i ha decidit tirar de la manta per a destapar a la seva companya de l'edició. En aquest punt va explicar a Jordi Cruz que Vicky s'estava atribuint feines i felicitacions per feines que no havia fet i després, Jordi ho compartia amb Vicky i la resta de concursants. Seguidament, Vicky ha retret a Ramos que no fos clara amb ella i que no li digués les coses a la cara. Finalment s'han abraçat forçosament, molt lluny de deixar aquesta disputa en aigües passades.

També et pot interessar...