L'exmarit de Gema López celebra l'aniversari de la col·laboradora de 'Sálvame' al costat d'ella i la seva filla

El passat mes de gener van anunciar la seva ruptura però mantenen una bona relació per la filla que tenen en comú

Gema López, colaboradora de 'Sálvame', en una imagen de archivo
Gema López, col·laboradora de 'Sálvame', en una imatge d'arxiu | Catalunyadiari.com

Gema López, col·laboradora de 'Sálvame va complir 47 anys fa pocs dies. Per celebrar-ho va anar a dinar amb la seva filla Nadia, de 10 anys, a un restaurant proper a la seva casa de Madrid. La sorpresa va arribar quan al restaurant va arribar també, amb la nena, el seu recent exmarit, Antonio Pardo Sebastián, per celebrar-ho al seu costat.

El matrimoni es va separar fa un temps, de fet, a finals del passat mes de gener ja es va anunciar que la parella podria haver trencat la seva relació, encara que podrien haver estat separats des d'abans, malgrat portar-ho amb gran discreció.

Un aniversari en família

Malgrat la separació, ja més que confirmada, l'exmatrimoni s'esforça per seguir veient-se i portar-se bé, especialment pel bé de la seva filla. D'aquesta manera, Antonio va estar present en l'aniversari de Gema, de fet fins i tot va portar un regal a la seva exdona de part de la petita.

Gema López y su marido en un acto público en el 2007
Gema López i el seu llavors marit en un acte públic el 2007 | Catalunyadiari.com

 

Durant la vetllada, que van compartir també amb la mare de Gema, se'ls va poder veure parlant de forma cordial i sense cap tipus de problema entre ells i, segons publica 'Jaleos', de fet va ser un aniversari d'allò més normal i agradable.

Gema López ho va passar malament amb la separació

La veritat és que poc se sap sobre els motius que van portar a la ruptura del matrimoni, l'única cosa que ha sortit a la llum és que va ser una separació de mutu acord i de forma amistosa amb el mateix objectiu ja esmentat abans, no fer mal a la seva filla Nadia. Això mateix ha quedat demostrat durant l'aniversari de Gema.

El que si s'ha pogut saber, de la mà d'alguns coneguts de Gema, és que la col·laboradora de Telecinco ha passat per un dur període després de la separació. Durant algunes setmanes va estar molt afectada, «no ho està passant bé», van arribar a assegurar des del seu entorn. No obstant això, ara sembla que la situació per a ella ja ha millorat i ha assumit els fets, així ha quedat demostrat amb la celebració d'aniversari amb el seu exmarit.


Comentaris

envia el comentari