Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gemma López a Chelo García Cortés: «Ets una cagada»

Les dues col·laboradores van protagonitzar una tensa discussió a la qual es va unir Mila Ximénez
Chelo García Cortés, destrossada per les crítiques rebudes | Mediaset

 

L'amistat de Chelo García Cortés amb Gema López i Mila Ximénez està vivint un moment delicat. Les tres col·laboradores de 'Sálvame' van protagonitzar una escena d'alta tensió, generada per una polèmica al voltant d'un reportatge de Terelu Campos en una revista.

 

Gema li criticava Chelo el doble discurs que té, un quan estava amb Terelu i un altre sense. Chelo ho va argumentar assegurant que «tu ets d'una manera i jo sóc d'una altra», frase que la seva amiga no va dubtar a contestar amb un contundent «tu ets una cagada».

 

Va ser aquí quan la periodista va esclatar i, amb llàgrimes als ulls, li va cridar «Estic farta dels teus insults!». No obstant això, Gema, lluny de quedar-se callada, va continuar amb les seves protestes, assegurant que ella també està cansada «de donar la cara per tu i que després reculis».

Mila Ximénez va advertir a Chelo

Tensa picabaralla entre Chelo García Cortés i Mila Ximénez | Telecinco

 

La polèmica no va acabar aquí. Chelo García Cortés, molt enfadada amb Gema López, no va dubtar a afirmar que «de cagada res, perquè em cago a casa meva abans de venir», frase que no va agradar gens a Mila Ximénez. «Abaixa el to», va advertir la seva altra amiga, molt enfadada amb l'expressió.

 

El segon enfrontament va molestar encara més a la periodista, que no va dubtar a ficar-se de ple en el frec a frec. Les dues van protagonitzar una tensa discussió, en la qual s'advertien que cap havia de donar consells a l'altra, ja que eren conscients de les decisions que prenien.

L'adéu de Chelo?

Finalment, Chelo García Cortés es va mostrar superada per la pressió i va advertir que, si no canvia la situació, «s'ha acabat la història». «Si no us agrado, marxo. Estic fins als nassos. Ja estic cansada. No sóc ni Gema, ni Mila, ni Kiko», va afirmar la periodista.

 

Amb aquestes paraules, Chelo obria la possibilitat a una possible sortida del programa, que es troba vivint les setmanes més tenses, en què han estat diversos els col·laboradors que han anunciat un possible adéu, com ho han fet Gustavo González o Kiko Hernández anteriorment.