FOTO HISTÒRICA

🔴 Comença el diàleg entre Torra i Sánchez

Gemma Nierga i els 'Òscars', principals novetats de la nova temporada de TV3

El director Vicent Sanchís ha presentat la nova graella de la televisió pública catalana
TV3 es planteja prescindir de la telenovel·la 'Com si fos ahir' | CCMA

Vicent Sanchís, com a director, ha estat l’encarregat de ser el mestre de cerimònies en la presentació de la nova temporada de TV3. La televisió pública catalana oferirà nous programes d’entreteniment, noves sèries, nous espais d’humor que s’afegiran a programes d’èxit com ‘El Foraster’ o ‘Preguntes Freqüents’.   

 

El retorn de Gemma Nierga, amb una sèrie documental, i un 'late night' conduït pels ‘Òscars’ són les principals novetats de la graella de la cadena. A més d’introduir les novetats, Sanchís ha aprofitat per reivindicar el treball dels periodistes de la casa demanant que «puguin treballar en pau» i recordant que «no hi ha res que justifiqui una agressió dient que és a un periodista de TV3».

 

Nous programes d'entreteniment

Gemma Nierga torna a la televisió pública per la porta gran. Nierga serà la conductora del programa 'Els meus pares'. En aquest espai setmanal, la periodista entrevistarà als pares d'alguns personatges famosos catalans, permetent-nos descobrir noves facetes d'aquests. 

 

Imatge de Quim Masferrer en un dels programes de 'El Foraster' | TV3

 

Una altra novetat serà un 'talent show', ‘El got d’aigua’, que estarà presentat per Samantha Vall. En el seu programa, Vall busca joves de 15 a 22 anys que siguin capaços d’expressar idees. Per aconseguir-ho tindran l’ajuda de dos 'coaches' que els donaran consells per millorar el seu discurs en els fons i en la forma.  

 

Aquests dos programes se sumen a altres èxits de TV3 que es mantenen a la graella. Programes com 'El Foraster' o 'Cases d'Algú' continuaran ensenyant-nos, de la mà d'en Quim Masferrer i d'en Joan Maria Pou respectivament, els pobles de Catalunya, en el cas del primer d'ells, i llocs com Miami, Puerto Rico o Panamà, en el cas del segon. 

 

'Preguntes freqüents' encapçala l'oferta d'actualitat

Els dissabtes a la nit continuaran plens d'informació gràcies al programa 'Preguntes freqüents'. L'espai de tertúlia política i d'actualitat presentat per Laura Rosel es manté com la principal aposta d'aquest tipus de la cadena després d'assolir una mitjana d'un 20% d'audiència durant l'anterior temporada. La cadena també aposta per mantenir a Lídia Heredia al capdavant de 'Els Matins'.

 

Laura Rosel al 'Preguntes freqüents' | Twitter (@FAQSTV3)

 

Ricard Ustrell serà una altra de les cares noves de la temporada a TV3. Després de plegar de Catalunya Ràdio, fa el salt a la televisió amb el programa 'Els quatre gats', un programa del qual no se sap molt i que el presentador agraeix poder fer «a foc lent».   

 

Els esports i l'humor continuen sent protagonistes 

Els programes esportius i d'humor continuaran tenint un gran pes en la programació de la televisió pública. Programes històrics com 'Gol a Gol' es mantenen i Lluís Canut estrena programa, 'Com si fos ahir', on parlarà de la seva nova vida amb diferents esportistes retirats. Sense la Lliga ni la 'Champions', TV3 esperà arribar a un acord per emetre algun partit de Copa del Rey dels equips catalans. 

 

Polònia, programa exitós de TV3 | CCMA

 

Pel que fa a l'humor,el Polònia se seguirà emetent els dijous i l'altre format encapçalat per Toni Soler 'Està Passant' continua donant una versió alternativa de l'actualitat cada vespre i . Un dels seus col·laboradors, Òscar Andreu, amb el seu homònim inseparable Òscar Dalmau presentaran la principal novetat en aquest àmbit. 'La nit dels Òscars' serà un 'late night' que provarà de recuperar l'essència d'aquests programes nocturns, que a TV3 representaven còmics com Andreu Buenafuente. 

 

Noves sèries que se sumen a èxits com ‘Benvinguts a la família’

Els èxits de la passada temporada 'Com si fos ahir' o 'Benvinguts a la família' es mantenen en una oferta de ficció on la principal novetat és una estrena de ciència-ficció. 'Si t'hagués conegut' és el nom d'aquesta nova sèrie que Sanchís qualifica d'«arriscada». Els últims capítols de 'La Catedral del Mar' o noves pel·lícules produïdes per la cadena com 'Estiu 1993' formaran part de les emissions de TV3.