Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gemma Nierga torna a TV3 aquest dijous 13 de setembre amb 'Els meus pares'

La presentadora torna a la televisió pública amb un programa on entrevistarà els pares d'alguns famosos catalans
Imatge d'arxiu de l'edifici de TV3 | CCMA

 

'Els meus pares' és el títol del programa que suposa la tornada de la periodista Gemma Nierga a la graella de TV3. Nierga conduirà aquest espai televisiu les nits del dijous, a partir del 13 de setembre. El programa, dirigit per Xavier Brichs, constarà de moment de vuit episodis on s’entrevista els pares de personatges catalans tan coneguts com Andreu Buenafuente, Isabel Coixet, Xavi Hernández o Martina Klein.   

 

«Retre un homenatge amable i emotiu als pares de la gent més coneguda del país», aquest és l’objectiu d’aquesta sèrie documental, produïda pel departament de nous formats de la cadena. Nierga, rodejada dels pares i mares participants en el programa, ha reconegut que «és feliç» per tornar a TV3. Tant el director del programa com el director de TV3, Vicent Sanchís, han afirmat que «els fa molta il·lusió» treballar amb Nierga.

 

«Fer un retrat de la persona a través dels seus pares»

Xavier Brichs ha dit sobre el programa que volen aconseguir «una mirada i un retrat de la persona a través dels seus pares, els únics que no la veuen com algú famós». El director ha destacat el paper clau de Gemma Nierga per treure tot el suc als entrevistats i com ella «recupera el valor de la conversa tranquil·la, de saber parlar i de saber escoltar».

 

Imatge de Gemma Nierga durant la presentació del seu programa 'Els meus pares' | Cedida

 

L’espai està plantejat amb la voluntat de parlar sobre la vida dels famosos i també els valors universals que representen, combinant temes vitals amb petites anècdotes. Nierga explicava que amb les seves converses «vol fer de premi i homenatge als pares d’aquells que ja han guanyat tants premis».

 

El programa està dividit en tres parts

El primer capítol del programa ‘Els meus pares’ s’emetrà aquest dijous a les 22.40 hores, just després del ‘Polònia’. El format es divideix en tres parts ben diferenciades. Primer podrem veure la conversa de Nierga amb els pares del famós. Després se’ns parla del personatge reaccionant a les paraules que han dit sobre ell o ella els seus pares. Per acabar, s’emet un sopar de família en el qual també hi participa Gemma Nierga.