Marc de 'Generació D': «Me la vaig lligar amb veritats com a temples»

Els protagonistes del programa del ‘Sense ficció’ han tornat per cinquena vegada a televisió des de l’última entrega, que data de l’any 2011

En Marc de «Generació D» assegura haver lligat amb la seva parella amb «veritats com a temples»
En Marc de 'Generació D' assegura haver lligat amb la seva parella amb «veritats com a temples» | TV3
 

Aquest dimarts va arribar a TV3 la cinquena part de 'Generació D', el programa del ‘Sense ficció’ que ens mostra la vida de 7 persones que van néixer a finals del franquisme. La primera vegada que els van entrevistar tenien entre 15 i 17 anys, i corria l’any 1989. Des d’aquell moment, cada set anys, el programa 'Generació D' ha seguit la seva trajectòria fins al dia d’avui.

En aquesta última entrega vam poder veure com havia evolucionat des de 2011 la vida de l’Anna, l’Israel, la Neus, el Carles, el Dani, la Cristina i el Marc. Així l’audiència ha pogut viure i veure com els diferents protagonistes complien, o no, els seus somnis, els ha vist créixer, madurar i canviar d’ideals.

«Per lligar fan falta mentides molt grans»

En Marc, un dels protagonistes, l’any 1997 -quan tenia 24 anys-, afirmava que la millor manera de lligar era «desplegant les seves arts especials amb molta xarrameca, decisió i mentides molt grans». Entre riures, un jove Marc declarava a càmera que la manera més fàcil de lligar era «anar interpretant papers». Finalment, i amb un posat més seriós, assegurava que això era una tècnica per «les nits» i no per aconseguir «la noia de la meva vida».

En el repàs per la vida d’en Marc del programa d'aquest dimarts, els espectadors van poder descobrir que, efectivament, les mentides no eren la millor manera d’aconseguir l’amor. L’any 2005 en Marc es va casar amb la Sílvia, el que va considerar com «la noia de la seva vida» i, per aconseguir-ho, assegura que li va dir «veritats com a temples».

Alguns dels protagonistes de «Generació D»
Alguns dels protagonistes de 'Generació D' | TV3
 

L’evolució pausada dels protagonistes

Altres moments importants van ser el canvi en l’evolució de les creences del Carles i la crisi del quaranta que està vivint actualment; la filosofia del Dani: «Visc com si tingués vint-i-dos anys»; o els dos fills, ja majors d’edat, de l’Anna.

Així, de manera pausada, però continuada, els protagonistes de 'Generació D' continuen la seva vida, que s’ha pogut seguir, cada 7 anys, a TV3 dins del programa ‘Sense ficció’.


Comentaris

envia el comentari