Piqué

Gerard Piqué es confessa: «Poques vegades l'he 'liat' sense voler, ho faig per passar-ho bé»

Pablo Motos va entrevistar a Gerard Piqué i David Ferrer per parlar sobre la Copa Davis

Els esportistes Gerard Piqué i David Ferrer van ser els convidats ahir a 'El Hormiguero', d'Antena3, per presentar la nova Copa Davis, que tindrà lloc a la Caixa Màgica de Madrid del 18 al 24 de novembre, i que organitza Kosmos, l'empresa del blaugrana.  Només començar la doble entrevista, el presentador Pablo Motos va llençar una pulla al central dient-li a Ferrer: «Ha costat portar-lo, eh?», a la que Piqué va respondre que sí, tot i que ja havia participat en el programa fa nou any, el 2010.

Així doncs, els dos espostiistes van parlar sobre la Copa Davis, «un esdeveniementàs» segons Piqué, ja que serà una setmana on  es podran veure els millor jugadors del món competint per als seus països, els números u i dos, Novak Djokovic i Rafel Nadal també hi seran presents. Les novetats? Un nou format, «concentrar la competició en una setmana» quan abans n'eren quatre, una situació que creuen «serà molt millor pels jugadors i pels seguidors». 

Pablo  Motos va aprofitar per preguntar-los si li regalarien entrades, «depèn de com et portis» va ser la resposta del blaugrana i va afegir «a més, ja m'han comentat que a tu el que t'agrada és el càtering».

Van parlar de temes més personals, les crítiques i les polèmiques del blaugrana

Piqué
Piqué va confessar que poques vegades li agafen per sorpresa les polèmiques | Twitter (@El_Hormiguero)

 

Canviant a temes més personals, el presentador els hi va preguntar: «Quan mengeu  menjar 'guarro', què és el que més us agrada?». Quasi sense dubtar, Piqué va respondre que la nutella «queda malament que ho digui però  cada dia em menjo mig pot» assegurava, una confessió que va fer riure a tot el plató. Per la seva banda, Ferrer va reconèixer que ell preferia «la pizza». 

Una de les preguntes més compromeses ha estat a Piqué, a qui li va preguntar sobre els seus habituals embolics i si ho fa expressament. Sorprenentment el futbolista ha respost que sí: «Normalment sí,  poques vegades m'agafa per sorpresa. Ho faig per passar-ho bé, per descollonar-me», al que ha afegit que, al final, «el món del futbol tot el que el rodeja és un espectacle», i assegura, entre riures «quan ens posem en 'lios' és perquè volem salsa». 

El futbolista també  ha parlat sobre les crítiques: «O tens la pell molt dura o t'afecta», i assegura que al principi, quan ets jove, afecten més però després «amb el temps ho relativitzes tot».

Finalment, sotmès al test de les formigues, els dos esportistes van ser posats a prova amb preguntes compromeses. Piqué va haver de respondre sobre si mai s'havia posat la samarreta del Real Madrid, cosa a què va assegurar que «mai, mai» i amb l'humor que el caracteritza va afegir «pel tema de l'alèrgia i tal». El futbolista també va ser preguntat sobre quina era la cançó que més li agradava de Shakira, al que va respondre que «el Waka Waka», i dirigint unes paraules boniques a la seva parella va assegurar que és amb la que s'havien conegut, i de fet, Piqué surt al videoclip.

També et pot interessar...