YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Gerard Piqué visita 'La resistencia': «En patrimoni, tinc més diners que l'Espanyol»

El central blaugrana ha passat pel popular programa de Movistar + contestant les atrevides preguntes de David Broncano

Pique a 'La Resistencia'
Piqué va parlar a 'La Resistència' del seu patrimoni i no va parar d'ironitzar amb altres equips com el Real Madrid o l'Espanyol | Twitter (@3gerardpique)

Després del que es va descriure com una «auto-invitació» a través de Twitter, el jugador i capità del Barça Gerard Piqué va anar ahir a la nit, a les 24 hores, al famós programa de Movistar+ ‘La Resistencia’, presentat per l’humorista David Broncano. Des del primer moment Piqué no va defraudar i va protagonitzar un programa replet d’humor amb alguns dards enverinats.

Només entrar, el famós jugador ja va començar amb un plat fort en veure algú del públic amb una samarreta de l’Espanyol: «Els de l'Espanyol sou molt creatius», en referència a una cançó on se li insultava a ell, Shakira i els seus fills, a la qual va fer referència al programa.

Piqué ha parlat de sexe i diners

Però una de les preguntes més esperades va arribar quan Broncano, com fa habitualment, va voler saber quants diners té al banc o en el seu defecte quantes vegades havia fet l’amor aquest més, el jugador va respondre que «vaig sobrat de les dues coses» i més concretament va puntualitzar que «en patrimoni, tinc més que el pressupost de l’Espanyol». 

El programa va aprofitar per mirar quan era i va dir que ascendia a 57 milions d’euros, al que Piqué va respondre que encara són més diners. Un altre dels dards enverinats plens d’ironia del central del Barça va arribar quan li van preguntar quantes vegades feia a l’amor al més al que molt seriós va preguntar si «conten les del Bernabéu?».

Broncano i Piqué van fer-se la mítica fotografia amb Neymar

Durant tot el programa Broncano va intentar enfadar al jugador del Barça amb imatges de partits seus o de la selecció espanyola. Totes les bromes se les va prendre bé, sense fer cap gest i amb un somriure a la cara. L’única vegada que va reaccionar negant amb el cap va ser quan van posar un video on se’l veia escoltant, durant un partit, l’himne espanyol i, segons van acusar els mitjans de comunicació, el defensa feia un gest amb el dit que va estar titllat de grosser.

Al final del programa, Broncando va demanar a Piqué reproduir la mítica foto que es va fer amb Neymar on deia 'Se queda'. Amb aquest cas surten tots dos en un tuit on es pot llegir: «'La Resistencia' es queda dues temporades més».


Comentaris

envia el comentari