Tom i Melyssa, una de les parelles de concursants de 'La isla de las tentaciones'

La germana de Melyssa de 'La isla de las tentaciones' causa furor a les xarxes

La seva gran expressivitat ha fet que es converteixi en tendència

Les dues gales setmanals de 'La isla de las tentaciones' es completen amb un debat presentat per Carlos Sobera i que compta amb familiars dels concursants que ajuden els col·laboradors a entendre les reaccions dels protagonistes d'aquesta nova edició.

Així doncs, gràcies al debat podem descobrir nous personatges i fins i tot, alguns gaudeixen d'un èxit propi, arribant a participar després com a concursants d'altres 'realitys' de la cadena. En el d'aquesta passada nit, Melyssa ha tingut com a defensora a la seva germana Lorena, la mateixa que ha presenciat diferents escenes inèdites en les quals es pot veure al seu cunyat Tom enganyant a la seva germana amb la temptadora Sandra. Les cares que posava la jove són el major reflex de la realitat i defineixen molt bé la impressió que ha causat en elles, i en moltes persones, el xicot de la seva germana.

Les cares de fàstic quan veia les imatges del seu, fins ara, cunyat, i les explicacions i excuses que feia servir per intentar- justificar la infidelitat cap a la seva germana, no convencien gens a Lorena, que s'ha convertit en trending topic a Twitter per tots els espectadors de 'La isla de las tentaciones' i que no han dubtat a lloar la gran expressivitat que té la jove davant les càmeres.

Lorena revela la mala relació de Tom amb la família

La visita de Lorena també ha servit per a conèixer la relació que tenia Tom amb la família de Melyssa, una relació no massa bona i que a més, venia acompanyada d'escenes de gelosia de Tom, que trucava constantment a la germana de la seva nòvia per a saber si Melyssa estava amb altres nois o si estava fent alguna cosa que no li havia explicat a ell. 

Per com ha parlat la jove sembla que la seva germana i Tom ja no estan junts. De fet, el Tom que ha descrit Lorena encara no l'hem pogut veure al programa, i només hem pogut veure les reaccions d'ella.