La germana de Melyssa de 'La isla de las tentaciones' causa furor a les xarxes

La seva gran expressivitat ha fet que es converteixi en tendència

Tom i Melyssa, una de les parelles de concursants de 'La isla de las tentaciones'
La germana de Melyssa ha explicat la mala relació de la família amb Tom | Cedida

Les dues gales setmanals de 'La isla de las tentaciones' es completen amb un debat presentat per Carlos Sobera i que compta amb familiars dels concursants que ajuden els col·laboradors a entendre les reaccions dels protagonistes d'aquesta nova edició.

Així doncs, gràcies al debat podem descobrir nous personatges i fins i tot, alguns gaudeixen d'un èxit propi, arribant a participar després com a concursants d'altres 'realitys' de la cadena. En el d'aquesta passada nit, Melyssa ha tingut com a defensora a la seva germana Lorena, la mateixa que ha presenciat diferents escenes inèdites en les quals es pot veure al seu cunyat Tom enganyant a la seva germana amb la temptadora Sandra. Les cares que posava la jove són el major reflex de la realitat i defineixen molt bé la impressió que ha causat en elles, i en moltes persones, el xicot de la seva germana.

Les cares de fàstic quan veia les imatges del seu, fins ara, cunyat, i les explicacions i excuses que feia servir per intentar- justificar la infidelitat cap a la seva germana, no convencien gens a Lorena, que s'ha convertit en trending topic a Twitter per tots els espectadors de 'La isla de las tentaciones' i que no han dubtat a lloar la gran expressivitat que té la jove davant les càmeres.

Lorena revela la mala relació de Tom amb la família

La visita de Lorena també ha servit per a conèixer la relació que tenia Tom amb la família de Melyssa, una relació no massa bona i que a més, venia acompanyada d'escenes de gelosia de Tom, que trucava constantment a la germana de la seva nòvia per a saber si Melyssa estava amb altres nois o si estava fent alguna cosa que no li havia explicat a ell. 

Per com ha parlat la jove sembla que la seva germana i Tom ja no estan junts. De fet, el Tom que ha descrit Lorena encara no l'hem pogut veure al programa, i només hem pogut veure les reaccions d'ella.


Comentaris

envia el comentari