Rocío Carrasco parlant amb Jorge Javier Vázquez a l'especial de Montealto

La germana de Rocío Carrasco pren una categòrica decisió en escoltar-la

Rocío Carrasco ha explicat la veritat i Gloria Camila ha canviat el seu comportament

Rocío Carrasco ha tornat a Telecinco per protagonitzar un programa que pretén honrar la memòria de la seva mare Rocío Jurado. Estem parlant de Montealto, regreso a casa, un projecte ambiciós que pretén reconstruir la casa on va viure la tonadillera. Aquest propòsit ha emocionat molta gent, com ara Gloria Camila, la filla petita de la cantant.

Rocío Carrasco fa molt de temps que no té relació amb Gloria Camila perquè aquesta té contacte amb Antonio David Flores. Recordem que Rociíto assegura que Antonio David l'ha maltractat durant el temps que van estar junts i no vol estar a prop seu. Per això s'ha distanciat de totes les persones que parlin amb l'antic col·laborador de Sálvame de manera freqüent.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco i Gloria Camila fa molts anys que no tenen contacte | CatalunyaDiari

Rocío Carrasco es va sentir emocionada quan va sentir Gloria Camila dir que li encantaria tenir relació amb Rociíto per recordar juntes a Rocío Jurado. L'exdona d'Antonio David va parlar sobre aquest problema en la seva última aparició televisiva i les reaccions no s'han fet esperar. «No hi ha dubte que m'hauria agradat que la cançó hagués sonat diferent, però ha sonat amb la música que ha sonat», va declarar Rocío.

La reina del feminisme pensa que el seu exmarit ha manipulat Gloria, per això va dir: «En aquesta banda de música n'hi ha molts més que toquen. Al final el mestre és el mateix i crec que ja amb això ho he dit tot». Aquestes paraules han tingut repercussió i la filla petita de Rocío Jurado ha parlat al programa Ya son las ocho, on exerceix de tertuliana.

«Podem seguir així o que la melodia canviï si passes a la cançó següent perquè jo no estic dirigida per cap mestre. Si amb uns de la banda es porten bé i amb uns altres no jo que hi tinc a veure, vaig al meu ritme i toco la melodia que vull». Gloria Camila ha estat força clara, però per si no n'hi hagués prou, ha pres una decisió contundent que afecta Rocío Carrasco.

Gloria Camila fa una promesa: «No intervindré més»

Rocío Carrasco respirarà tranquil·la durant un temps perquè Gloria s'ha retirat de la batalla. La jove ha estat durant molt de temps opinant sobre la relació que Rociíto tenia amb la seva filla Rocío Flores, però no vol continuar fent-ho. «En la relació mare i filla no intervindré més, perquè són coses de mares i filles i jo no he de fer res».

Rocío fa molt de temps que no té contacte amb la seva filla Rocío Flores, concretament des del 2012, quan va passar una cosa que ho va canviar tot. La jove brutalment va agredir Carrasco, almenys això és el que dicta una sentència i el que va explicar Rociíto a Telecinco. A partir d'aquest moment la mare i la filla es van separar i la Gloria Camila sempre ha estat enmig del conflicte.

La filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano ha promès retirar-se de la batalla fins que la guerra hagi finalitzat. No vol tenir problemes amb ningú, fins i tot està disposada a reprendre la relació amb la seva germana. «Qui vulgui buscar-me ja sap on soc si em volen explicar ja saben on soc», ha declarat a Ya son las ocho.

Rocío Carrasco explicarà tota la veritat

Rocío Carrasco ha demostrat que Antonio David Flores ha tingut un comportament inadequat amb ella. Suposadament aquesta és la raó per la qual va haver de separar-se dels seus fills David i Rocío Flores. Tot i això, encara ha de sortir a la llum els motius que el van portar a trencar la relació que l'unia a la seva família materna, al clan Jurado.

La reina del feminisme explicarà detalladament què va passar realment. Està preparant un documental on sortirà a la llum tota la veritat. És possible que aquesta versió li distanciï de Gloria, impedint així la reconciliació definitiva.