L'obscur passat del germà secret de les Campos que volien amagar a tot cost

Es creu que les dues germanes volen evitar que aquesta informació surti als mitjans

Imatge de Terelu Campos i Carmen Borrego
Les dues germanes voldrien evitar que la informació sobre la sentència judicial arribi als mitjans | Twitter

'Sálvame' desvelava ahir a la tarda quin és el motiu pel qual hi ha tant de secretisme sobre el germà anònim que les Campos tenen i que viu a Màlaga. En el seu moment van assegurar que ho feien per preservar la seva privacitat però en realitat hi ha una altra raó de pes per a fer-ho.

El reporter del programa de Telecinco, José Antonio León, explicava ahir en directe que hi ha uns fets, que daten de l'any 2004, i que van acabar a judici el passat 2005. Les Campos van donar el seu suport, en un primer moment, al seu germà, ja que aquest els hi va explicar el que havia passat però ho va fer ocultant tot un seguit de detalls que més tard van veure la llum quan va sortir la sentència ferma.

'Sálvame' no ha explicat, de moment, el motiu pel qual el germà de les Campos va ser condemnat però com era d'esperar han donat tot un seguit de pistes que ens poden donar una idea del que va passar.

L'anonimat del germà de les Campos, per motius legals

Així doncs, la sentència ferma obliga al germà de les Campos a complir una multa de vint mesos, abonant 12 euros al dia, segons informa el programa de Telecinco. A més, l'individu hauria d'abonar dues quotes que sumarien un total de 12.000 euros entre elles.

Les Campos encara no s'han pronunciat sobre aquests fets però en el seu dia aquest assumpte va causar que les dues germanes posessin punt final a la seva relació amb el seu germà perquè consideraven que el que havia fet no estava bé.

D'altra banda, Mila Ximénez aprofitava per explicar ahir al programa que el passat cap de setmana es va reunir amb Terelu Campos i Carmen Borrego per aconsellar-les en tot aquest assumpte. La col·laboradora els hi va dir que era millor que no parlessin del seu germà i que es dediquessin a esquivar totes les dades i notícies que començarien a sortir a partir d'ara sobre el malagueny, fins ara desconegut per tothom.


Comentaris

envia el comentari