Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Les germanes de Jorge Javier tremolen: l'amenaça que pot destrossar-ho tot

Jorge Javier Vázquez té el suport de les seves germanes Ana i Esther sempre que cal

Jorge Javier Vázquez fa molt de temps que treballa a la televisió i ha demostrat ser un comunicador de primera categoria. Alguns dels seus èxits professionals han estat conseqüència de fets fortuïts, com per exemple l'experiència que va tenir al capdavant de 'Gran Hermano'. La periodista Mercedes Milá, antiga estrella de Telecinco, va voler abandonar la cadena i el català va aprofitar el seu buit.

El presentador pensava que la seva trajectòria a Mediaset España estava assegurada, però s'equivocava del tot. Mercedes Milá ha tornat i aquest atreviment suposa una amenaça que ha fet tremolar tots els seus éssers estimats, incloent-hi les seves germanes. El presentador sempre ha reconegut que és força enlairat, però manté una relació molt íntima amb la seva família.

Les germanes de Jorge Javier Vázquez.
Jorge Javier Vázquez manté una relació estupenda amb Ana i Esther. | Europa Press 

Jorge Javier té el suport de les seves germanes Ana i Esther, de fet alguna vegada n'ha parlat al bloc de 'Lecturas'. Cal recordar que escriu un espai a l'esmentat mitjà de comunicació que es diu 'Vidas propias' i sempre tracta temes íntims. Fa uns mesos va confessar que la família l'estava ajudant a superar una desil·lusió personal que no va voler explicar.

La família del presentador li fa costat en tot moment, tal com van fer quan va demanar ajuda per superar la mala època que estava passant. El presentador els va confessar a Esther i Ana durant un viatge que no estava bé i elles no van parar fins a aconseguir que tornés a somriure. «He aprofitat per explicar una decepció molt gran que he tingut i m'han animat d'una manera tan senzilla com pràctica».

El líder de 'Sálvame' podria sentir-se amenaçat després del retorn de Mercedes Milá a Telecinco, ja que la periodista té molt de poder. De moment, presentarà un programa especial que s'emetrà el pròxim dimarts 8 de març, coincidint amb el dia de la dona. És un homenatge a la cantant Rocío Jurado en què participaran una infinitat d'artistes reconegudes.

Jorge Javier Vázquez no ha complert les expectatives

Jorge Javier és un mestre del món de l'espectacle, té molts detractors, però ningú no pot negar el talent que té davant de les càmeres. Els seus responsables van apostar per ell i li van oferir conduir 'Gran Hermano', projecte que no va trigar gaire temps a fracassar. Mercedes havia creat una connexió especial amb els seguidors del programa, que van donar l'esquena al català.

Les germanes de Jorge Javier Vázquez.
Jorge Javier Vázquez informa les seves germanes de tot el que passa. | Europa Press 

Vázquez ha demostrat diverses vegades que la seva presència és sinònim d'èxit, però entén que el seu poder no és infinit. En els últims pesos ha perdut força influència, de fet el programa 'Sálvame' ja no és tan imparable com abans. Per aquest motiu Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, podria apostar per algú que no l'ha decebut mai: Mercedes Milá.

Esther i Ana Vázquez Morales, germanes del presentador, estaran a prop seu per si necessita la seva ajuda en qualsevol moment. Els espectadors cada vegada tenen més poder de decisió a Telecinco i s'han llançat a les xarxes per aplaudir el retorn de Mercedes. Tot fa pensar que l'homenatge a Rocío Jurado que conduirà serà un èxit, tot al contrari del que li va passar a Jorge.

Jorge Javier Vázquez està travessant una crisi important

Jorge Javier ha estat l'encarregat de conduir 'Lo siento mi amor', un documental que pretenia honrar la memòria de Rocío Jurado. Tot i això, el programa amb prou feines ha arribat al 10% d'audiència, cosa que és el mateix: només ha reunit 800.000 espectadors. Aquestes dades no tenen res a veure amb les que aconseguia el català quan va començar el seu regnat a Telecinco.

El presentador està expectant, ja que no sap què passarà amb el seu lloc de treball, encara que té clar que no ho vol abandonar. Més d'una vegada ha fantasiat de deixar la televisió, però a l'hora de la veritat sap que els seus ingressos depenen del mitjà. Gaudeix d'una vida acomodada i encara té molt de talent per passar a un segon pla.