Mila Ximénez col·laborant a Sálvame

Els germans de Mila Ximénez reben males notícies després de demanar ajuda

Mila Ximénez segueix molt present a Telecinco

Mila Ximénez va morir a finals de juny de l'any 2021 a causa d'un terrible càncer i des de llavors el món del cor està desolat. Els germans de la col·laboradora van demanar ajuda per tornar a l'anonimat, ja que no se senten còmodes al focus mediàtic. Durant la malaltia de Mila van ser molt generosos i van parlar amb tots els periodistes, però volen tornar a ser discrets.

Mila Ximénez hauria fet 70 anys el 21 de maig, una data assenyalada al calendari de tots els seus éssers estimats. La família ha rebut males notícies: Telecinco i els seus tertulians han tornat a parlar de la sevillana per homenatjar la seva trajectòria. No hi ha ningú que ho faci per fer mal, el problema és que els germans Ximénez prefereixen no tocar certs temes.

Muntatge de Mila Ximénez i el seu germà
Mila Ximénez tenia el suport del seu germà Manolo | Catalunya Diari

Mila ha esdevingut una de les grans protagonistes del cap de setmana, de fet Socialité li ha dedicat uns vídeos molt emotius. Gema López i Terelu Campos han parlat amb un reporter del programa per confirmar que el record de l'escriptora continua present. No hi ha moment que no se'n recordin d'ella perquè ho era tot a Sálvame i ningú no pot ocupar el seu lloc.

Mila va patir molt durant la seva carrera televisiva perquè els seus enemics l'atacaven fent servir arguments fora de lloc. Hi va haver una etapa en què feien servir la seva filla Alba Santana, però després van treure a lluir altres persones i aquí va començar el problema. Lydia Lozano no va ser del tot amable amb Manolo, excunyat de Manolo Santana, i Ximénez es va sentir molt ofesa per aquest atreviment.

Les xarxes socials s'han omplert de missatges de suport a la família, un gest emotiu i completament innocent. Els que estimen la sevillana saben que se sentiria molt orgullosa del que ha aconseguit, ho estarà veient des d'algun lloc. Els seus amics li han dedicat unes paraules boniques, motiu pel qual s'ha convertit en notícia.

Mila Ximénez emociona la seva família: «No et recordo mai»

Mila va comptar amb el suport dels seus germans fins al final, una família que va haver de demanar ajuda per desaparèixer dels mitjans. Manolo, que va exercir de portaveu durant gran part de la malaltia, va parlar en un to força educat. Va sol·licitar respecte, ja que la seva germana havia mort i la resta del clan volia seguir a l'anonimat.

Concha i Manolo Ximénez
Mila Ximénez tenia una connexió especial amb la seva família | GTRES

«Cadascú hem de recuperar les nostres vides, està tot totalment dit», va declarar l'oncle d'Alba Santana. «Sempre hem estat orgullosos de Mila, no només ara i hem rebut molts missatges. De moment marxem a casa a descansar, que falta ens fa perquè volem tancar aquest capítol que ha estat molt llarg i molt dur».

Terelu Campos ha dedicat unes paraules boniques a la seva amiga a través de les xarxes socials que han emocionat a tots. «No et recordo mai perquè mai t'oblido», ha publicat la filla de María Teresa al costat d'una fotografia especial. «T'estimo infinit i et trobo a faltar tant que tot està incomplet».

Mila Ximénez segueix present a Telecinco

Mila ha desaparegut, però el seu record continua a les redaccions de tots els mitjans de comunicació. És una dona que ha fet història i tothom la recorda amb molt d'afecte. La seva família ha rebut males notícies: estan tornant a parlar d'ella, malgrat que tot són comentaris positius.

▶️ Rosa Benito completamente rota por la muerte que la acaba de golpear

Alba Santana, segons ha sortit publicat, es va molestar amb els col·laboradors de Sálvame perquè va pensar que s'estaven aprofitant de la seva mare. Van escriure una carta fent-se passar per Ximénez, detall que va disgustar la filla del tenista. El programa no va trigar a rectificar i Terelu Campos, íntima amiga d'Alba, li va demanar perdó en nom de tothom.