Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.

Gerra d'aigua freda de Rociíto al seu fill David Flores Carrasco

David Flores Carrasco no s'esperava aquesta reacció de la seva mare

David Flores Carrasco no s'esperava tot el que passaria aquesta setmana. Després de conèixer el que ha dit Olga Moreno a la seva entrevista per a Semana, el jove ha tornat a rebre un altre cop dur, però, aquesta vegada, de part de la seva mare.

El fill de Rociíto està passant per un dels pitjors moments de la seva vida. I és que, la separació de l'exguàrdia civil i l'empresària ha caigut com un gerro d'aigua freda. Des de llavors, està intentant portar aquesta situació de la millor manera possible.

David Flores Carrasco amb el rostre de costat
David Flores Carrasco no està passant per un bon moment personal | GTRES

Però l'última intervenció televisiva de la seva mare ha acabat rematant David Flores Carrasco. Aquest dimecres, 27 d'abril, la filla de Rocío Jurado va entrar a Sálvame per parlar sobre el concert homenatge a Rocío Jurado que se celebrarà d'aquí a uns dies, a Sevilla.

Tot i que no va voler deixar passar l'ocasió per comentar la separació del seu ex i  la polèmica exclusiva d'Olga Moreno. Però, sens dubte, el que més ha dolgut a David Flores és l'actitud que la seva mare ha adoptat amb ell i la seva germana.

David Flores Carrasco està molt dolgut per la decisió de la seva mare

David Flores no s'esperava la reacció que ha tingut la seva mare quan els col·laboradors de Sálvame li han preguntat per ell i per Rocío Flores.

Durant la seva intervenció, Rociíto ha volgut expressar la seva opinió sobre la complicada ruptura de l'Antonio David i Olga Moreno, però quan li han preguntat pels fills, la cara li ha canviat del tot.

En general, la dona de Fidel Albiac ha decidit no respondre les preguntes que estan relacionades amb els seus dos fills, malgrat que sí que ha fet algun comentari tímid.

Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco
David Flores Carrasco està molt decebut amb l'última intervenció de la seva mare | Catalunya Diari

Pipi Estrada, que s'ha estrenat com a col·laborador del format, li ha fet una pregunta delicada sobre el futur de David Flores Carrasco. El periodista esportiu ha volgut saber si està preocupada per com pot afectar aquest divorci el fill.

«A quina mare no li preocuparà aquesta situació? És una cosa que espero que més aviat que tard es pugui saber què passa realment», ha respost Carrasco. Tot i que ha evitat pronunciar-se sobre si aprofitarà l'ocasió per recuperar la relació amb el seu fill.

D'altra banda, la filla de Rocío Jurado ha volgut tractar la demanda que David Flores va interposar contra ella per l'impagament de la pensió d'aliments que té assignada. «Hi ha un procediment que m'ha posat l'ésser' utilitzant el nen perquè ho faci», ha aclarit.

▶️ Rocío Flores pillada hablando muy alterada con su representante

La mare de David Flores Carrasco eludeix la seva filla

David Flores Carrasco sap perfectament els problemes personals que hi ha entre la seva mare i la seva germana, per això entén que Carrasco hagi decidit no parlar més de Rocío Flores als platós.

En la seva entrevista a El programa de Ana Rosa, Rociíto va assegurar que no volia continuar parlant d'aquell dolorós episodi que va viure amb la seva filla. «Ha arribat el moment, i jo almenys així ho faré, deixaré de banda la meva filla».

Rocío Flores amb posat seriós en un plató
Rociíto prefereix no parlar de la seva filla | Telecinco

Mesos després, la mare de David Flores ha complert la seva paraula i durant la seva intervenció a Sálvame ha estat molt ferma amb el seu posicionament. «Jo vaig dir fa temps que sobre ella no diria res, si mi la deixaré al marge».

Malgrat que sí que ha volgut aprofitar per fer-li una advertència molt clara: «L'únic que et diré és que no t'ho creguis». «Jo no soc qui per dir el que cal fer i el que no, jo no la creuria, no creuria aquell moment», ha sentenciat.