El gest d'Ana Obregón que ha sorprès tots els espectadors de 'Masterchef celebrity'

Abans de marxar del concurs ha protagonitzat un dels moments que ja passaran a la història del programa i de retruc, també la premsa rosa

Ana Obregón va ser la primera expulsada de 'Masterchef Celebrity 4' i va deixar a tots els espectadors amb la mel als llavis, sense gairebé poder gaudir de l'humor de l'actriu i biòloga. Per sorpresa de tots, la passada setmana va ser repescada i de nou, les esperances dels espectadors remuntaven, fins i tot, alguns feien campanya perquè es convertís en la guanyadora del talent culinari.  

De nou, Ana Obregón ha defallit i s'ha convertit en la desena expulsada, quedant encara lluny de la victòria. Però abans de marxar del concurs ha protagonitzat un dels moments que ja passaran a la història del programa i de retruc, també la premsa rosa. En el que anava a ser l'últim programa de la biòloga, casualment va coincidir amb la visita d'Antonia Dellate, finalista de l'anterior edició. En aquell moment concursants i membres del jurat es van quedar en silenci i expectants per veure com seria el retrobament entre la model i l'actriu.

Per sorpresa de tots, les dues dones  es van abraçar  i van deixar veure una molt bona sintonia entre elles, deixant enrere els serrells del passat.

Enemistades en el passat per Alessandro Lequio

Les dues celebrities van protagonitzar en el passat grans discussions i males paraules per culpa del col·laborador de televisió Conde Lequio, amb el que les dues han tingut una relació sentimental. Aquesta trifulga va ocupar moltes hores de televisió i la gent es va posicionar a favor d'una i a favor de l'antre. A més, Lequio no ajudava a calmar les aigües i a través de les seves aparicions a la televisió seguia posant més llenya al foc. Ara, sembla que per les últimes notícies relacionades amb el fill que comparteixen Lequio i Obregón, Antonia Dellate es mostraria molt empàtica amb la situació i això l'hauria portat a tenir un tracte molt més proper amb la protagonista de 'Ana y los 7'.

També et podria interessar...