Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt

Gest inèdit de Belén Esteban amb Ana Rosa després d'insultar-la

Les dues estrelles de Telecinco han intentat tancar la polèmica

Belén Esteban i Ana Rosa Quintana s'han esforçat per a fer veure que la seva tenen bona relació. Al contrari del que hem pogut veure últimament, les dues estrelles de Telecinco han fet el possible per tancar la polèmica suscitada.

Han saltat totes les alarmes després de l'última ficada de pota de la col·laboradora de 'Sálvame'. La de Paracuellos va ser enxampada en ple directe insultant la presentadora per culpa d'un micro obert.

En aquell moment, Lydia Lozano preguntava a la seva companya Laura Fa què opinava d'Ana Rosa. Una qüestió a la qual la mare d'Andrea Janeiro va respondre de manera espontània tot i que la cosa no anava amb ella.

«Doncs que és estúpida», va dir amb molta contundència a plató.

La polèmica entre Belén Esteban i Ana Rosa després de l'insult en directe

Les paraules de la col·laboradora de seguida van córrer com la pólvora i els rumors sobre la mala relació entre les dues van desencadenar un veritable cisma dins de Telecinco.

No obstant això, Belén va intentar tancar ràpidament el debat assegurant que el comentari que va fer no anava dirigit a Ana Rosa.

És més, la companya de Jorge Javier Vázquez no dubtava a explicar que ja havia tractat aquest assumpte amb la mateixa Ana Rosa. A més, va aclarir que tenen bona relació.

«Ens portem molt bé. Ja ho vaig parlar amb ella, i això anava per a una altra persona», assenyalava intentant treure ferro a l'assumpte.

Després de tancar la polèmica, la tertuliana i la presentadora han tingut un gest molt cridaner entre elles que ha servit per a tornar a posar sobre la taula la relació que tenen.

Però lluny d'incrementar la polèmica, més aviat ha servit per a reflectir que tenen un vincle especial. O, almenys, una relació cordial fruit dels anys que han treballat juntes a la televisió.

El detall de Belén Esteban amb Ana Rosa que confirma que tenen bona relació

En plena promoció dels nous productes de la seva marca, Sabores de la Esteban, la princesa del poble ha tingut un gest  molt bonic amb tots els treballadors de Mediaset.

La seva principal estratègia de màrqueting ha sigut repartir les seves patates fregides entre els seus companys. I és que ha recorregut els platós de Telecinco per a lliurar-los el producte en persona.

Com era d'esperar, Belén Esteban també va incloure Ana Rosa en aquest repartiment, però el que ningú s'esperava era que la presentadora promocionés el producte al seu programa.

Durant la secció de club social, la periodista va aprofitar per a fer un gest de complicitat espontani a la seva companya de cadena després de veure unes imatges seves a la pantalla.

«Vull donar les gràcies a la Belén per les patates que m'ha enviat, que són boníssimes. Van molt bé per a després de treballar», deia retornant-li el gest a la de Paracuellos.

«Són molt bones», afegia Joaquín Prat reafirmant l'opinió de la presentadora i donant una gran alegria a Belén Esteban, que està tenint molt d'èxit amb la seva nova marca.

No obstant això, aquest no va ser l'únic detall que la presentadora va tenir amb la seva companya de Mediaset.

Més enllà d'aquest gest improvisat, Ana Rosa Quintana va defensar la princesa del poble després que aquesta carregués contra Jesulín de Ubrique.

«No es pot tenir fills de primera i fills de segona. Els pares tenim l'obligació de tractar tots els nostres fills de la mateixa manera», assegurava la periodista donant la raó a la seva companya i criticant el paper que el torero ha exercit com a pare d'Andrea Janeiro.