Rocío Flores aguaitant en un balcó amb cara de preocupació

El gest amb què Rocío Flores desprecia María Teresa Campos: «Estic amb Bigote»

Rocío Flores ha deixat molt clar el que opina sobre la família escollida de Rocío Carrasco

Rocío Flores ha tornat amb força a la televisió. Ho ha fet opinant sobre el pas d'Edmundo Arrocet per Secret Story, el nou reality de Telecinco.

L'ex de María Teresa Campos ha entrat a la 'Casa de los secretos' assegurant que la història de la seva ruptura amb la veterana presentadora no és tal com s'ha explicat.

«Quan un ha viscut amb una persona tants anys, amb tant d'afecte i tan feliç, sent aquesta sensació bonica. Van ser gairebé sis anys», assenyalava.

I es mostrava molt dolgut amb les acusacions que s'havien abocat en contra seu. «Les coses s'acaben i punt. Les coses no són per res com s'han dit i em fa mal».

L'humorista rematava insistint que «el millor jutge és el temps. Tot surt en la seva justa mesura».

«Com que compliré 72 anys, en porto 57 de vida artística i sé molta tela marinera. El més dolent del planeta sóc jo. Acaba de dir que han desballestat els meus cotxes i no és veritat».

A més, insistia que Teresa estava al corrent de tot: «Jo vaig parlar amb ella i li vaig dir que marxava». Unes paraules que no han calat molt bé dins del clan.

«Com, amb 70 anys, se m'ocorreria la pallassada de tallar amb un missatge de telèfon?», Insistia. I, des de plató, Alejandra Rubio, néta de Campos, no donava crèdit.

«Quan m'han preguntat per ell aquest temps he parlat bé, però ara he al·lucinat. Aquest missatge existeix, jo ho he vist i és una cosa que no es pot negar. Crec que la vida paral·lela la té ell», ha explicat la filla de Terelu Campos.

El còmic assenyalava que «es van dir moltes mentides i a mi em va fer mal, especialment pel meu fill. Quan tu has estimat tant a algú, et costa molt dir alguna cosa així i deixar-la per mentidera».

I és que Edmundo esperava que la seva exparella sortís a desmentir-ho tot, no que concedís una exclusiva parlant del tema. «Era una cosa íntima i no entenc que manés un comunicat parlant de nosaltres. A mi no m'agraden aquestes coses, però bé».

De moment, la conversa entre els dos continua pendent, ja que les coses es van quedar molt a l'aire. Malgrat tot, Arrocet manté l'esperança que en algun moment puguin seure cara a cara i parlar les coses. 

Rocío Flores es posiciona a la banda d'Edmundo Arrocet en la seva guerra contra les Campos

Evidentment, han estat diversos els col·laboradors que s'han atrevit a fer comentaris sobre aquest tema. Entre ells, la mateixa Rocío Flores, que torna a ocupar la seva cadira a El programa d'Ana Rosa.

La néta de 'La més gran' no ha dubtat a posicionar-se de la banda d'Edmundo, deixant entreveure cert ressentiment cap al clan de les Campos.

És clar que per Rocío Carrasco, tant María Teresa com les seves filles s'han convertit en 'la seva família triada'. Aquelles en què ha confiat tot aquest temps i els ha explicat amb tots els detalls les seves penúries.

Per tant, no sorprèn que ara la seva filla decideixi posar-se en contra d'una persona tan important per a la seva mare com María Teresa.

Un assumpte que evidencia la mala relació existent entre elles. El distanciament s'ha fet més evident que mai després de l'emissió de la docusèrie.

«Jo estic aquí per parlar del reality i ho faré encara que allà dins hi ha molts que vaja ... En aquesta història jo opto per Bigote», ha destacat Rocío. D'aquesta manera, ha volgut incidir en el fet que l'amistat de la seva mare amb el clan Campos no té res a veure.

Tot i que la jove ha opinat també d'altres concursants. «De Frigenti i Lucía jo no els conec, jo jutjaré els concursants pel reality no pel que hagin fet fora».